Vi tillsätter byråchef: ”Nu spänner vi bågen”

8190 har växt varje år sedan 2016 för att 2023 fokusera på stabilisering. Nu tar vi ny sats. Elin Wiewegg blir byråchef på 8190 som ett steg i att ta byrån till nya höjder.

– Bara de senaste åren har det hänt otroligt mycket på byrån. Vi har paketerat om vårt erbjudande, fått in fler spännande kunder och valt att fokusera på stabilisering 2023. Med Elin som byråchef spänner vi bågen igen och tar sats mot nya höjder, säger Simon Gustafsson, VD på 8190.

Elin Wiewegg har arbetat som projektledare på 8190 sedan 2019 och så sent som i våras gick hon in som en av delägarna i byrån. Med steget upp till byråchef får Elin större ansvar och mandat för talangrekrytering, kompetensutveckling och byråns interna processer.

– Vi växer hela tiden både sett till antal anställda och storleken på våra kunder. Därför har det varit bra att stanna upp lite och lyfta blicken. Det är som att vi klättrar ett berg och att 2023 fått vara basecamp för att rusta oss för nästa etapp. Nu får vi en tydligare rollfördelning och börjar bygga en ännu mer agil organisation, säger Elin Wiewegg, ny byråchef på 8190.

Simon Gustafsson fortsätter resonemanget:

– Just rollfördelningen är en viktig del för att ta nya steg. Jag är en gasen i botten-människa medan Elin är mer eftertänksam och håller koll så att det finns soppa i tanken. För mig innebär det att jag kan ta en tydligare VD-roll och arbeta mer med våra långsiktiga strategier och visioner. Jag är övertygad om att den här rollen kommer passa Elin perfekt och skapa en mer sammanhängande byrå, från produktioner här och nu till våra visioner, mål och tillväxtplaner.

Vi gratulerarar Elin till rollen som byråchef och ser framemot kommande steg!

På bild: Simon Gustafsson, VD och Elin Wiewegg, byråchef.

Jobba ihop?

Driftanmälan

1