8190 blir ny fullservicebyrå till Örebroporten Fastigheter AB

I våras gick Örebroporten ut med en upphandling för att hitta en ny kommunikationsbyrå. Nu är samarbetet i gång! Ramavtalet sträcker sig över två år med option på fler och innefattar allt från strategisk rådgivning till produktion.

– Det var många duktiga byråer som var med så det är superkul att vi fick uppdraget och så fina omdömen, säger Elin Wiewegg, delägare på 8190.

Örebroporten Fastigheter AB är ett kommunalägt fastighetsbolag med uppdrag att skapa de bästa förutsättningarna för ett växande Örebro och utveckla välanpassade och hållbara miljöer för företag, organisationer och samhällsfunktioner. Idag förvaltar de en uthyrbar yta om cirka 380 000 kvadratmeter i Örebro. Bland fastigheterna hittar vi bland annat Kulturkvarteret, Skofabriken Skebäck, Conventum och idrottsarenorna på Eyrafältet.

Uppdraget för oss på 8190 innefattar allt från strategisk rådgivning till planering, idédiskussion, konceptutveckling och produktion av kommunikationsmaterial.

– Vi är i gång på riktigt nu med arbetet och det ska bli kul att få visa upp all nytta som Örebroporten gör för vår stad. Det är en väldigt spännande kund där vi ser stora möjligheter att göra riktigt bra grejer tillsammans!

Ta nästa steg?

Driftanmälan

1