fbpx

Din kommunikationsbyrå i Örebro

8190 består av nytänkande utvecklare, strategiska projektledare, vassa grafiker och ett helt gäng kreatörer. Tillsammans arbetar vi nära våra kunder med alla former av varumärkesbyggande och modern kommunikation.

Och vad betyder det – egentligen? Jo, det innebär att vi hjälper dig från idé till färdigt koncept och med hela utförandet när du vill dra igång en kampanj eller arbeta långsiktigt och kontinuerligt med ditt varumärke. Foto, film, sociala medier, annonser, copywriting, ny webb. Kommunikationsarbetet kan se ut på många olika sätt.

Vi skräddarsyr kommunikationen efter era lokala behov.

Se våra tjänster Kontakta oss

Från startgrinden och full fart framåt

Grunden för 8190 lades 2009, när Simon började varva sin elitkarriär inom speedway med ett nyvunnet intresse. Att leverera logotyper och visuell kommunikation.

2014 valde Simon att lägga vänstersvängarna på hyllan och satsade istället full fart framåt med 8190.

Genom åren har byrån utvecklats från att vara en one-man-show till byrån vi är idag. En kommunikationsbyrå som gillar kommunikation, glada människor och utmaningar. Idag är vi tio anställda varav tre delägare som alla är operativa i verksamheten.

För oss är personkemi en nyckel till framgång, något som vi värdesätter högt både i våra rekryteringar och samarbeten. Trivs man på jobbet gör man det helt enkelt bättre. Och vi trivs! Gång på gång ser vi vilka fantastiska resultat som uppnås när flera personer i en grupp, med olika bakgrund och egenskaper, arbetar mot kundens slutmål.

Precis som på speedwaybanan är det alltid med målet i fokus som vi tar oss an uppdragen. Vi vill inte nödvändigtvis vara störst, men vi vill absolut vara bäst.

Se våra uppdrag

Ett urval av våra kunder

Vill du också jobba med (eller på)
kommunikationsbyrån i Örebro?