fbpx

 

Lär känna 8190

– Din kommunikationsbyrå i Örebro.

 

8190 består av nytänkande utvecklare, strategiska projektledare, vassa grafiker och ett helt gäng trevliga kreatörer. Vi vill arbeta lite som en inhousebyrå, nära våra kunder. Tillsammans hjälper vi dig att nå företagets affärsmål genom varumärkesstärkande kommunikation.

Och i praktiken? Så här. Det innebär att vi med kreativitet och tangentbordsmjuk fingertoppskänsla hjälper dig med allt från text och bild till film, sociala medier, webb, annonsering eller att skapa rikstäckande kampanjer. När som helst du behöver oss och efter dina lokala behov.

Vårt team är ditt team.

Se våra tjänster Kontakta oss

Från startgrinden och full fart framåt

Grunden för 8190 lades 2009, när Simon började varva sin elitkarriär inom speedway med ett nyvunnet intresse. Att leverera logotyper och visuell kommunikation.

2014 valde Simon att lägga vänstersvängarna på hyllan och satsade istället full fart framåt med 8190.

Genom åren har byrån utvecklats från att vara en one-man-show till byrån vi är idag. En kommunikationsbyrå som gillar kommunikation, glada människor och utmaningar. Idag är vi tio anställda varav tre delägare som alla är operativa i verksamheten.

För oss är personkemi en nyckel till framgång, något som vi värdesätter högt både i våra rekryteringar och samarbeten. Trivs man på jobbet gör man det helt enkelt bättre. Och vi trivs! Gång på gång ser vi vilka fantastiska resultat som uppnås när flera personer i en grupp, med olika bakgrund och egenskaper, arbetar mot kundens slutmål.

Precis som på speedwaybanan är det alltid med målet i fokus som vi tar oss an uppdragen. Vi vill inte nödvändigtvis vara störst, men vi vill absolut vara bäst.

Se våra uppdrag