Vi skriver två nya år med ÖSK

8190 är Örebro Sportklubbs huvudbyrå år 2024 och 2025. Det står klart efter att två nya säsonger har kritats på för samarbetet med fotbollsklubben.

– Det är ett samarbete som har fungerat riktigt bra där 8190 har stöttat oss med allt från rådgivning till produktion, så det känns bra att få ett längre tvåårsavtal på plats, säger Jonas Lindegren, vd på ÖSK.

Samarbetet med ÖSK inleddes inför säsongen 2021 för att utökas inför 2023 och nu ta nästa steg.

Som huvudbyrå till fotbollsklubben fortsätter 8190 hjälpa till med varumärkesfrågor, annonsering, produktioner och kampanjkoncept. Nytt i avtalet är större ansvar för arbetet med klubbens övergripande och långsiktiga varumärkesstrategi. 8190 fortsätter även som dräktpartner på herrlagets matchtröjor under säsongerna 2024 och 2025.

– För oss som Örebrobyrå är det såklart ett prestigefyllt samarbete och vi har dessutom flera fotbollsälskare på kontoret som brinner för det här. Men det är inte bara fotbollen vi tycker om, vi gillar också att Sportklubben är en klubb med stort samhällsengagemang, ett fint partnernätverk och som har en spännande resa framför sig. Vi vill vara med på den resan och bidra så mycket som möjligt, säger Simon Gustafsson, vd på 8190.

Driftanmälan

1