Europrofil väljer 8190 som kommunikationsbyrå

Europrofil är Nordens ledande producent av stålprofiler till byggindustrin. Tillsammans har vi börjat ett arbete för att ytterligare utveckla och stärka Noraföretagets varumärke och position på den nordiska marknaden.

– Vi såg ett stort behov av att hitta en kommunikationsbyrå som kan hjälpa oss att nå högt uppsatta mål och ta vara på det fina men dolda varumärke som byggts i Nora sedan 80-talet. Vi gjorde ett urval av lokala aktörer där valet föll på 8190 och det är vi glada för idag. Resan vi är på har pågått ett tag och 8190:s höga kompetens genomsyrar alla delar av arbetet vilket underlättat otroligt mycket för oss! Resultatet överträffar vår förväntning och vägledningen och partnerskapet med hela gänget på 8190 är vi mycket tacksamma för, säger Adam Almgren, kommersiell chef på Europrofil.

Europrofils stålprodukter säljs via proffsbygghandlare och företaget har gjort sig kända för sin tekniska kompetens och förmåga att utveckla nya, innovativa lösningar tillsammans med sina kunder och samarbetspartners i besläktade branscher.

Nu är stålbranschen i en spännande fas. Hållbarhetsfrågorna kommer högt upp på agendan för Europrofil och stålbranschen gör stora framsteg på den fronten. Europrofils ambition är att vara med och leda den utvecklingen med hållbara byggsystem i stål till byggindustrin.

– Ju mer vi sätter oss in i branschen och Europrofils verksamhet, desto mer spännande känns det. De är ett stort namn i branschen men det är nog inte många på Örebros gator som känner till att Nordens ledande producent av stålprofiler finns i Nora. Eller att stål är världens mest återvunna material. Det är vår utmaning, att se till att Europrofil får ett ännu starkare varumärke och en kommunikation som matchar deras ambitioner, säger Pierre Ljudén, Creative Director på 8190.

 

Är du nyfiken och vill veta mer om Europrofil? Besök www.europrofil.se

Europrofil väljer 8190 som kommunikationsbyrå
Europrofil väljer 8190 som kommunikationsbyrå
Europrofil väljer 8190 som kommunikationsbyrå

Dags att förnya?

Driftanmälan

1