Elin Wiewegg ny delägare i 8190: ”Otroligt spännande!"

Efter fyra år som projektledare på 8190 tar Elin Wiewegg steget och blir delägare. Med sitt delägarskap blir hon kommunikationsbyråns fjärde delägare, även hon med en operativ roll i det dagliga arbetet.

– Det känns väldigt bra! Elin har visat att hon vill vara en del av vår framtid och är en stor anledning till att vi är den byrå vi är idag, säger Simon Gustafsson, VD och grundare av 8190.

Elin har arbetat som projektledare på 8190 sedan hösten 2019. De senaste åren har hon även varit en del av ledningsgruppen och fattat strategiska beslut för kommunikationsbyrån, men från och med nu gör hon det alltså som en av delägarna.

– Jag är stolt över att vara en del av ett bolag där vi inspirerar varandra och våra kunder till att hela tiden ta nästa steg, säger Elin. Vår ambition är att fortsätta skapa kreativ kommunikation med strategisk grund, att kombinera skaparglädje med affärsnytta, då mår vi som bäst och når bäst resultat tillsammans med våra kunder. Det är otroligt spännande.

Genom Elins delägarskap stärker vi upp byrån och den tillväxtresa vi är på. Det skapar ett lugn och en säkerhet i vårt långsiktiga arbete.

– Vi har tagit stora kliv de senaste åren och arbetar nu intensivt mot vår vision, att vara den bästa byrån i Örebro att arbeta på och tillsammans med. Med Elins sätt att hantera både medarbetare och kunder är hennes delägarskap en viktig del i det arbetet, och helt i linje med vår vision, avslutar Simon Gustafsson.

Kontaktuppgifter till Elin:

elin@8190.se
070-295 81 90

Nyfiken på 8190?

Driftanmälan

1