Ett skitbra
CSR-projekt

Ibland mår vi skit, ibland mår vi bra. Att arbeta med sin mentala hälsa är alltid skitbra. Projektet vänder sig till ungdomar mellan 15–18 år och startade på initiativ av Örebro Volley tillsammans med ÖSK Fotboll, Örebro Hockey, KIF Örebro, Black Knights och Örebrokompaniet. Nu är det första pilotprojektet i gång!

Under ett halvårs tid får ungdomarna som deltar i Skitbra arbeta med sin mentala hälsa, självbild och självkänsla tillsammans med varandra och utbildade coacher. Målet är att främja ungdomarnas psykiska välmående och lyfta samtalsämnet i samhället där ungdomarna får dela med sig av sina insikter och kunskaper på sina villkor. I kompisgänget, i klassen, i laget, på sociala medier eller kanske i en podd.

När vi hoppade på tåget var CSR-projektet fortfarande i sin linda och gick under namnet Change The Game With Us. Vi fick frågan att hjälpa till och paketera projektet för att fånga intresset hos såväl potentiella deltagare som sponsorer.

Vårt engagemang i projektet har bland annat resulterat i namnet Skitbra, en t-shirtvänlig logotyp, ett grafiskt manér, bygget av hemsidan och workshops tillsammans med ungdomarna i Skitbra. Vi är stolta över att få hjälpa till och bidra till ett bättre mående för dagens ungdomar och framtidens tryggare individer.

Film i samarbete med Tant Sara Motion Pictures

Bli ett skitbra företag

Driftanmälan

1