Med hjärtats varje slag.

ÖSK Fotboll har en lika stolt som lång historia med 53 säsonger i den svenska förstaligan. Sedan degraderingen från Allsvenskan till Superettan år 2021 har det hänt mycket i klubben. Inte minst eftersom klubben har behövt anpassa organisationen till en tajtare ekonomisk kostym i och med spel i Superettan. Bland annat har en ny vd tillträtt och klubben fått en ny ordförande med fokus på att stabilisera klubbens ekonomi och ta ny sats mot fotbollens finrum igen.

Nu var det dags att peka ut en ny, tydlig riktning!

Det långsiktiga strategiarbetet med en tioårsplan för ÖSK Fotboll har letts av Sportklubbens styrelse. Vi på 8190 blev inkopplade som extern part för att utföra intervjuer och sammanställa svaren till styrelsen. Vad står ÖSK Fotboll för och vart är vi på väg? Därefter har vi arbetat nära styrelsen för att hjälpa till att sätta ord på klubbens tankar och paketera det som skulle bli Med hjärtats varje slag.

Med hjärtats varje slag är en publik sammanfattning av klubbens långsiktiga strategi för år 2024–2034. I vårt strategiarbete ingick bland annat att hjälpa till med ta fram en ny vision och mission och att beskriva utvalda mål för klubbens fokusområden.

Att ta ÖSK:s historik in i framtiden var en viktig del av vårt strategiarbete.

Hjälp med strategin?

Driftanmälan

1