Arkitektritad hemsida

Hållén Arkitekter startades 1939 och är ett av Sveriges äldsta arkitektkontor.


Med en lokal förankring i Örebro och uppdrag över hela Sverige har de genom åren byggt upp bred erfarenhet inom flertalet sektorer där samhällsfastigheter, kontor och bostäder utgör lejonparten. De är skickliga på att lösa komplexa uppdrag med krav på stort tekniskt kunnande.


Byrån själva beskriver att anledningen till att de funnits så länge, kanske beror på ett stort intresse för att lyssna – på varandra, deras kunder och deras samtid.

Det första mötet med Hållén Arkitekter ägde rum under våren 2021. De önskade en minimalistisk hemsida. En hemsida där byråns projekt fick glänsa i symbios med stilren design och precisa marginaler.

I nära samarbete med de designintresserade arkitekterna tog vi fram en mockup, och i juni samma år lanserades den nya webben.

Idag fungerar hemsidan som en lättnavigerad portfolio där såväl nya som befintliga kunder och samarbetspartners får ta del av byråns utvalda projekt. Från den avskalade startsidan finner du enkelt inspiration, information och kontaktuppgifter. Helt utan skroll eller navigeringskrångel. Bara ren och relevant design som speglar arkitektbyråns trygga varumärke.

Besök hallenarkitekter.se 

Ny hemsida
på agendan?

Driftanmälan

1