fbpx

Webbdesign i sin renaste form

8190 började som webbyrå. Idag, drygt 300 hemsidor och många fristående webbprojekt senare är webbproduktion fortfarande något vi håller varmt om hjärtat. Men nu som kommunikationsbyrå med mycket mer att erbjuda.

När vi arbetar med webb gör vi det i tydliga och noggranna processer. Utifrån era unika behov tar våra grafiker fram designförslaget som våra utvecklare sen kodar och vips, ni har fått en hemsida av högsta klass. När hemsidan är levererad finns vi där för ständiga uppdateringar, support och säkerhet.

Hemsida

Hemsida

Vi arbetar med webbdesign från grunden. Utan färdiga mallar och teman får du större möjligheter att skapa något unikt och behovsanpassat för er verksamhet. Utvecklingen sker i WordPress som är hjärtat för vårt kodknackande och när webben är klar finns även bekymmersfri hoosting hos oss.

Starta ditt webbprojekt

E-handel

E-handel

Sätt upp en säljande webbshop. Med en stabil grund i WooCommerce kan vi öka antalet konverterande kunder och er försäljning på hemsidan. Tillsammans med dig bestämmer vi förutsättningarna för webbshopen, sen ligger allt vårt fokus på att skapa en användarvänlig e-handel som säljer.

Börja sälja online

UI- & UX-design

UI- & UX-design

It takes more than just a pretty face. UX-design innebär att hemsidan är visuellt tilltalande för besökaren, medan UI-design handlar om att sidan ska vara användarvänlig och lätt att förstå. Det är i symbiosen mellan UX och UI som riktigt bra hemsidor uppstår.

Skapa bra upplevelser

Utveckling &
integration

Utveckling & integration

Bokningssystem, appar och en hel del annat. När ni söker tekniska lösningar kan vi hjälpa er att skapa dem. Det kan exempelvis vara att koppla en mäklarsida mot ett fastighetssystem eller att utveckla en träningsapp för bättre hälsa.

Utveckla företaget

Hållén arkitekter

En lättnavigerad hemsida med portfolio där såväl nya som befintliga kunder och samarbetspartners får ta del av byråns utvalda projekt.

Läs mer

Flex Applications

Avancerad hemsida skapad i WordPress.

Läs mer

Roommejts

Helhetskommunikation – från nybildat bolag till stark aktör.

Läs mer

Råberga Ekoprodukter

Hemsida med webbshop

Läs mer

Hitta hem digitalt