fbpx

Victoria sammanfattar första tiden hos 8190: ”Jag lär mig otroligt mycket”

Det går fort när man har kul! Nu har halva min praktik rusat förbi på 8190. Dags för reflektion. Vad har jag egentligen fått göra under min praktik såhär långt?

Först och främst kanske du som läser undrar vem jag är. Jag heter Victoria Appeltofftär 22 år gammal och läser min sista termin på programmet Medier, Kommunikation och PR i Örebro. Ursprungligen kommer jag från Köping, eller närmare bestämt MunktorpDär växte jag upp på en gård, ochdärför ligger lantlivet och allt vad det innebär mig varmt om hjärtat!

Visuell kommunikation har alltid varit ett stort intresse för mig, och i synnerhet foto. Det var det som i sin tur ledde mig in  utbildningen jag läser. Därför är det kul att jag äntligen få sätta både mina teoretiska och praktiska kunskaper på prov hos 8190!

Praktiken har hittills varit fartfylld. 8190 har anammat de områden jag dras till och vill utvecklas inom, och därför har jag framförallt ägnat mig åt innehållsproduktion i form av foto och film samt arbete med sociala medierFilmproduktion är ett område jag alltid haft ett intresse förmen inte fördjupat mig inom lika mycket som fotografering. Genom praktiken har min filmådra växt sig starkare och det är nu ett område jag vill fortsätta utveckla min kompetens inom.

Trots att det bara har gått två månader har jag lärt mig otroligt mycket. Jag är tacksam för att jag får spendera mina dagar med gänget på 8190 och får utveckla mina kunskaper varje dag. 8190 har välkomnat mig med öppna armar och jag känner redan att jag är en del av teamet.

Vi hörs!

/ PV (Praktikant-Vickan)