fbpx

Vi välkomnar Viktor till 8190

I måndags fick vi tillskott på kontoret. Vi välkomnar Viktor – 8190’s nya content creator!

Viktor är en copywriter med erfarenheter från flera håll i världen. Tidigare har han tillbringat en del tid vid skolbänken och har bland annat en examen i kommunikation. Därefter har han arbetat som både copywriter och redaktör, såväl i Sverige som i södra Europa. Att skriva är ett stort intresse. Ett intresse som får turas om med musik, friluftsliv och sport.

Hur känns det att ta sig an rollen som copywriter på 8190?

– Det känns kanonbra! Jag ser fram emot att få börja jobba med både text och kundmöten. 8190 är i en intressant fas och det ska bli kul att få vara en del av den resan. Jag hoppas att jag ska kunna bidra med mina kompetenser på ett bra sätt och samtidigt få utvecklas och lära mig nya saker. Jag tror på det här.

Hur har första tiden med oss på 8190 varit?

– Det har börjat väldigt, väldigt bra. Alla har varit otroligt välkomnande och trevliga. Det brukar kunna ta ett tag att hitta sin roll och komma in i en grupp men här har det varit enkelt. Det har bara gått en vecka och premiärnerverna är redan ett minne blott. Det har inte ens varit lite jobbigt när klockan ringt på morgonen.

Kontakta Viktor på viktor@8190.se eller 072-330 81 90.