fbpx

Vi välkomnar Victoria och Fredrik till 8190: ”Känns riktigt bra i magen”

Under våren anställdes Fredrik Forsberg som designer. I sommar förvandlas vår praktikant Victoria Appeltofft till Content Creator. Vi välkomnar våra nya förmågor (och drönarpiloter) som ska hjälpa företaget att möta en ökad efterfrågan på film och kreativt innehåll.

– Victoria har visat sin kreativa förmåga varje dag under praktiken och i Fredrik får vi in en kompetent designer som dessutom är vass på film, där vi ser att efterfrågan ökar. Vi ska arbeta agilt, med bäst kompetens på bäst plats, och det här är ett stort steg framåt i den processen. Det känns riktigt bra i magen att kunna välkomna dem till teamet, säger Simon, VD på 8190.

 

Vilka är då våra nya kreatörer?

Victoria Appeltofft

”Nu kan jag konstatera att jag hamnade helt rätt”

 

Roll:
Content Creator (f.d. Praktikant-Vickan)

Favoritsamtalsämnen:
Kalvning, TV-program och SMHI:s väderradar

Mål:
Bestiga Kebnekaise och bli hyfsad på Padel

 

”Praktiken hos 8190 har nått sitt slut. Och jag har uppnått min kandidatexamen inom medier, kommunikation och PR! Under praktiken har jag haft rollen som Content Creator och där har jag fått stort förtroende och har därför både utvecklats och växt in i rollen. Parallellt med det dagliga arbetet som Content Creator har jag dessutom fått engagera mig och medverka i andra projekt, så som filmproduktion och annonskampanjer. Min praktikperiod beskrivs bäst som fartfylld, omväxlande och lärorik. Ingen dag har varit den andra lik. Nu när praktikperioden har nått sitt slut kan jag konstatera att jag hamnade helt rätt. Nu ser jag fram emot att fortsätta leverera kvalitet till våra kunder – och att få börja betala av CSN-lånet!”

Fredrik Forsberg

”Högsta drömmen vore ju om allt var vektorbaserat.

 

Roll:
Designer

Favoritsamtalsämnen:
Vill man snacka med mig så älskar jag att prata film, allt ifrån dumma actionrullar, berörande draman till episka sci-fi-filmerI övrigt gillar jag Formel 1, rymden och även tv-spel. 

Mål:
Besöka Island, ta flygcertifikat och besöka Kennedy Space Center i Florida

Adobe-favorit:
Det är lite som att välja sitt favoritbarn men det är Illustrator som är bästHögsta drömmen vore ju om allt var vektorbaserat. 

Filmtips:
Tipsar gärna om mina tre favoriter. Sci-fi dramat Arrival där man får följa första mötet med en utomjordisk civilisation när en okänd farkost landar på jorden.  

Den andra filmen i Cornetto-trilogin, Hot Fuzz, där vi följer en superengagerad polis som blir förflyttad till en sömnig brittisk by eftersom han är lite för duktig på sitt jobb. Men byn visar sig inte vara så sömnig som man först kunde trott. En otrolig actionkomedi! 

Tycker du om biljakter? Och apokalyptisk öken? Vad sägs om en film som är en stor lång biljakt i en apokalyptisk öken? Även om något av svaren är nej bör du se den adrenalinfyllda actionfilmen Mad Max: Fury Road.