fbpx

Vi behöver en till webbutvecklare

Vi är en kommunikationsbyrå i centrala Örebro som arbetar med kommunikation i alla dess former. Hos oss värdesätter vi en positiv, flexibel och nytänkande arbetsmiljö. Nu hoppas vi att du vill bli en del av vårt team och utveckla högkvalitativa hemsidor tillsammans med oss.

Idag är vi ett team på sju medarbetare som arbetar tätt tillsammans och ständigt strävar efter att utvecklas av varandra. Vårt arbete är mångsidigt och inget uppdrag är det andra likt. Vi arbetar med både större och mindre kunder inom många olika branscher. Uppdragen kan innefatta allt från att skapa en ny webbplats till att ta ett helhetsgrepp om kundens kommunikation på diverse plattformar.

På 8190 är du en del av vårt team inom webb och arbetar tätt med både andra utvecklare, designers och projektledare. Vi arbetar i kreativa processer och vill alltid leverera det lilla extra.

Vem är du?
Vi söker dig som är en utvecklare med goda kunskaper inom WordPress-utveckling. På kontoret kommunicerar vi på både svenska och engelska och vi lägger stor vikt vid att du fungerar bra ihop med resterande team.

För oss är det viktigt att du har erfarenhet från en liknande roll inom en likartad bransch. Du drivs av att utveckla både dig själv och vår organisation.

Vi förväntar oss att du har kunskaper inom:
– PHP
– HTML5
– Javascript
– WordPress
– MySql

Meriterande:
– React
– NodeJS
– MongoDB

Anställningsform: Tillsvidare (6 månader provanställning)
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal lediga tjänster: 1 st.
Placeringsort: Örebro
Sista ansökningsdag: 31 December 2020

Ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@8190.se
Vi behandlar alla ansökningar löpande.

Vid frågor kontaktas vår VD, Simon Gustafsson, på simon@8190.se eller 070-720 20 34.

Vill du veta mer om oss?