fbpx

Vi söker projektledare

Tjänsten är tillsatt.

Vi är en kommunikationsbyrå i centrala Örebro som gillar kommunikation i alla dess former. Hos oss värdesätter vi att arbeta i en positiv, flexibel och nytänkande arbetsmiljö. Vårt arbete är mångsidigt och ingen kund eller uppdrag är det andra likt. Vi arbetar tätt tillsammans i vårt team och strävar ständigt efter att lära och utvecklas av varandra. Idag är vi ett team på fem medarbetare där alla är vana att arbeta under eget ansvar samt gillar att leverera hög kvalitet till våra kunder. Vi arbetar med både större och mindre kunder inom många olika branscher där vi är starkast inom webbutveckling. Vi växer och behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en projektledare.

Vad innebär jobbet?
Som projektledare hos 8190 har du ett helhetsansvar för våra projekt där du säkerställer kundnöjdhet och uppföljning genom hela processen, från uppstart till färdig produkt. Vidare kan det innebära allt från produktion av en ny webbplats, skapande av en ny plattform eller produktion av en reklamkampanj. Du kommer ansvara för förstudier, workshops, ha en tät dialog och samarbete både med vårt team och kunden genom hela processen – där du är den sammansvetsande länken.

Vem är du?
För oss är det viktigt att du fungerar bra ihop med resterande team, där du drivs av att utveckla både dig själv och vår organisation. Vi ser att du har erfarenhet från en liknande roll inom en likartad bransch. Eftersom du kommer arbeta tätt tillsammans med kunden förväntar vi oss att du besitter en mycket god social förmåga där du har lätt att föra samtal i både tal och skrift. På kontoret kommunicerar vi både på svenska och engelska. Det är ett stort plus om du gillar struktur, statistik och annat som är fördelaktigt för att skapa god kundnöjdhet.

Krav:
– Mycket goda kunskaper i det svenskaspråket, i så väl tal som skrift
– Goda kunskapar i engelska
– Arbetat minst 2 år som projektledare
– Erfarenhet av kommunikation, webb och reklam
– Van och villig att arbeta med Mac
– Körkort och tillgång till egen bil

Meriterande:
– Erfarenhet från webbyrå, reklambyrå eller liknande.
– Hanterar Adobes program
– Hanterar wordpress
– Kompetenser inom SEO, UX, Digital analys eller liknande
– Erfarenhet av strategi- och varumärkesbyggandekunskaper

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Efter överrenskommelse

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligtbrev till jobb@8190.se
Vi behandlar alla ansökningarna löpande med start i början av september.

Vid frågor kan du kontakta vår VD, Simon Gustafsson på 070-720 20 34