fbpx

Vi söker content creator!

Tjänsten är tillsatt

Vi är en kommunikationsbyrå i centrala Örebro som arbetar med kommunikation i alla dess former. Hos oss värdesätter vi att arbeta i en positiv, flexibel och nytänkande arbetsmiljö. Vårt arbete är mångsidigt och ingen kund eller uppdrag är det andra likt. Vi arbetar tätt tillsammans och strävar ständigt efter att lära och utvecklas av varandra.

Idag är vi ett team på sex stycken medarbetare. Vi arbetar med både större och mindre kunder inom många olika branscher. Uppdragen kan innefatta allt från att skapa en ny webbplats till att ta helhetsgrepp om kundens kommunikation i diverse plattformar. Just nu växer vi snabbt inom sociala medier, nyhetsreportage och direktmarknadsföring. Därför behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en Content Creator.

Vad innebär jobbet?
Som Content Creator hos 8190 är du ytterst ansvarig för att planera, skapa content och publicera inlägg på våra kunders önskade plattformar. Då vi arbetar med företag i många olika branscher är det viktigt att du med ett professionellt förhållningssätt är både mångfacetterad och flexibel. Du ska ha lätt för att sätta dig in i kundens verksamhet och alltid skapa content som känns relevant för kundens bransch och behov. Du följer upp statistik och planerar noggrant vilken typ av kampanj som passar för kunden. Vidare innebär detta att du blir en kreativ partner till våra kunder, när det gäller digital kommunikation och marknadsföring.

Vem är du?
På kontoret kommunicerar vi på både svenska och engelska och vi lägger stor vikt vid att du fungerar bra ihop med resterande team. För oss är det viktigt att du har erfarenhet från en liknande roll inom en likartad bransch. Du drivs av att utveckla både dig själv och vår organisation. I ditt arbete kommer du arbeta tätt tillsammans med kunden. Vi förväntar oss därför att du besitter en mycket god social förmåga och bemästrar att föra konversationer i både tal och skrift. Vi ser även att du är strukturerad, gillar statistik och annat som är fördelaktigt för att skapa god kundnöjdhet och hög kvalité.

Primära arbetsuppgifter:
– Skapa/utföra reportage i form av text och bild ute hos kund
– Planera och skapa strategier för kunders kommunikation, främst i sociala medier
– Skapa material för sociala medier i form av text och bild
– Planera och publicera inlägg efter ett bestämt publiceringsschema

Vi förväntar oss att du har:
– Minst två års erfarenhet av en liknande roll
– Mycket goda kunskaper i skrift
– Mycket god förmåga att sätta dig in i, samt förstå, våra kunders bransch
– Mycket goda kunskaper inom Business Manager, annonsering och målgruppsanalys
– Goda fotokunskaper
– Kunskap inom Adobes program
– Kunskap i att använda WordPress för att publicera inlägg
– Körkort (B) och tillgång till egen bil

Meriterande:
– Erfarenhet av strategi- och varumärkesbyggande
– Erfarenhet från webbyrå, reklambyrå eller liknande

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: 10 januari 2020
Antal lediga tjänster: 1 st.
Placeringsort: Örebro
Sista ansökningsdag: 20 november 2019

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@8190.se
Vi behandlar alla ansökningar löpande.

Vid frågor kan du kontakta vår VD, Simon Gustafsson, på 070-720 20 34

Tjänsten är tillsatt.