fbpx

Välkommen Alfred till 8190: ”Vi träffades i en fiskeby i Thailand”

Alfred Westmark förstärker vårt utvecklarteam. Rekryteringen av den kodknackande Örebroaren började redan år 2016 drygt 1 180 mil från Rudbecksgatan 28. Nu, sex år och en utbildning senare är Alfred en del av 8190. Välkommen Alfred!

 

– Det var i en liten fiskeby i Thailand jag träffade Simon (8190:s VD) första gången, berättar Alfred och fortsätter:

– Vi var typ de enda svenskarna där och definitivt de enda Örebroarna vilket var kul, så vi reste runt lite tillsammans. Efter det har vi sprungit på varandra då och då och när jag började plugga till webbutvecklare träffade jag Simon igen på ICA. Han sa åt mig att höra av mig när jag pluggat klart för att se om det fanns en öppning. Och nu är jag här!

 

”Sjukt kul att vara här”

 

Sedan mötet på ICA har han snickrat på en kandidatexamen inom media och webbutveckling och även fått visa upp sina färdigheter i ett arbetsprov. Det har han gjort med bravur.

Med lika stort intresse för utveckling som för design blir Alfred en stor tillgång på kontoret.

– Jag tycker om att skapa och har nog en ådra för det. Det var det jag tyckte var kul när jag tidigare jobbade som kock, att få skapa något eget, och samma sak när jag plinkar fram något på gitarren. Jag gillar att skapa från grunden så det känns sjukt kul att vara här!

 

Roll:
Utvecklare

Favoritsamtalsämnen:
Matlagning, dryck och musik

Mål:
Bredda min kunskap inom kodande, ta del av designprocesser, nå samma nivå som John Mayer på gitarr

Behöver du hjälp med kodknackande?