fbpx
Vi är 8190 Våra tjänster Webb Design Innehåll Media Våra projekt Kontakta oss Aktuellt

Webbdesign som är ditt varumärke

Webbdesign handlar inte bara om att leverera snygga hemsidor. En webbdesigners jobb är att skapa en webbplats som speglar ditt företags värderingar och varumärke.

Vi på 8190 värdesätter unik och varumärkesbyggande webbdesign. I samråd med dig som kund gör vi allt från grunden för att din verksamhet ska få bästa tänkbara hemsida. Vi analyserar vad som är viktigt för din verksamhet och därefter skapar vi tillsammans ett koncept. Din nya hemsida ska se ut och kännas som en förlängning av ert varumärke.

Vår webbdesign kännetecknas av kvalitet, unik design och långsiktighet. Värdeord som hjälper ditt företag att få nya kunder online.

Vi bygger webb från grunden

När vi bygger din nya webbplats vill vi göra den så kundanpassad som möjligt. En öppen dialog med dig lägger grunden för vårt arbete. Vi förädlar din vision och bygger vidare på det koncept som vi gemensamt tar fram. Vi vill förstå dig, men också dina kunder. Därför utför vi alltid en omfattande analys och skapar oss en helhetsbild för hur din hemsida behöver byggas. När vi har en stabil grund att stå på börjar vi skissa på utformningen av din nya webb. Du är med oss hela vägen och tillsammans skapar vi digital kommunikation som hjälper ditt företag att både synas och kännas.

Webbdesign som inte bara är snygg – den är smart också

När vi skapar din hemsida strävar vi efter att täcka alla aspekter. En modern webbplats behöver vara mer än bara snygg för att generera besökare. Du kan ha en supersnygg hemsida men det spelar mindre roll om den inte når rätt målgrupp.

Vi ser till att din hemsida är responsiv och fungerar felfritt över alla plattformar och på alla skärmar. Utöver design och layout ser vi även till att hemsidan laddar snabbt och att den är sökoptimerad för Google. Vi gör det som krävs för att er verksamhets hemsida ska vara tillgänglig för alla och kunna driva mycket organisk trafik till sajten.

WordPress är ett utmärkt hem för din webb

På 8190 har vi webbutvecklare och designers som är WordPress-specialister. Med en hemsida i WordPress får du en användarvänlig sajt – både för dig och dina kunder. Du kan enkelt logga in på din hemsida för att publicera innehåll, göra uppdateringar eller kommunicera direkt med dina kunder via smarta chattfunktioner. Självklart erbjuder vi även support och kan ge dig den hjälp du behöver, när du behöver den.

WordPress tillåter oss att skapa en skräddarsydd webbdesign som är både snygg och unik utifrån ert företags behov. All kod görs av våra webbutvecklare som ser till att er hemsida är så snabb som möjligt och du har hela tiden full kontroll över hur din webbplats i slutändan ska se ut och kännas.

Känn dig trygg genom hela processen när du köper hemsida

Vi vill att du ska känna dig trygg i köpet av din nya hemsida. Vi jobbar alltid med personlig kontakt och med dig som kund i fokus. Därför är vi alltid redo och tillgängliga när du behöver något. Från det lilla till det stora

- En prisvärd hemsida
- Snygg webbdesign
- Personlig kontakt
- En responsiv hemsida
- Snabb support
- En sökoptimerad hemsida
- Utbildning och upplärning av hur du hanterar din nya hemsida
- Löpande drift, säkerhet och uppdateringar.

8190 – från webbyrå till kommunikationsbyrå i Örebro

Efter många år som renodlad webbyrå tog vi på 8190 steget att bli en kommunikationsbyrå i Örebro. Webbutveckling och webbdesign är fortfarande en stor och betydande del av vår verksamhet, men idag kan vi erbjuda dig så mycket mer inom digital kommunikation och marknadsföring. Vi har helhetslösningar inom webb och kan även erbjuda sådant som hjälp med sociala medier, foto, reklam, video, design och – ja, i stort sett allt inom kommunikation och marknadsföring. Vi vill vara en kreativ förlängning av ditt företag.