fbpx
Vi är 8190 Våra tjänster Webb Design Innehåll Media Våra projekt Kontakta oss Aktuellt

Låt oss hjälpa er med webb.

8190 började för många år sedan som en renodlad webbyrå, därför är webbproduktion något vi håller varmt om hjärtat. Vi arbetar i tydliga och noggranna processer för att skapa den bästa hemsidan för dig som kund, helt anpassat efter era behov.

Våra utvecklare skapar kod med hjärna och hjärta, det tillsammans med knivskarp design gör att varje leverans håller högsta klass. Under åren har vi haft förmånen att leverera över 200 hemsidor och många andra fristående webbprojekt. Förutom själva skapandet finns vi där för ständiga uppdateringar, support och säkerhet – för att ni ska känna er lugna.

HEMSIDOR

Vi arbetar med webbdesign från grunden, inte med färdiga mallar eller teman. Vi skapar allt från grunden så att varje hemsida ska bli unik och anpassad efter kunden. Wordpress är hjärtat och basen för vår utveckling.

Läs mer här!

E-HANDEL

Att ha en säljande webbshop är A och O, vi skapar och anpassar den tillsammans med dig som kund för att få ut det absolut bästa av samarbetet. Fokus ligger alltid på en konverterande e-handel. Låt oss ta hand om hela flödet.

APPUTVECKLING

Har ni en ny affärsidé som kräver en app? Då är vi er partner. Tillsammans skapar vi en användarvänlig app för alla plattformar.

UTVECKLING / INTEGRATION

Letar du efter en teknisk lösning för integration mellan system? Vi kan hjälpa dig även här!