fbpx
Vi är 8190 Våra tjänster Webb Design Innehåll Media Våra projekt Kontakta oss Aktuellt

Skapa bra media med oss!

Film, foto, animering, radioreklam eller ljudeffekter? Vad behöver ni för att få er verksamhet att synas och höras mer? Tillsammans skapar vi något som sticker ut i bruset och känns i hjärtat!

Vi skapar rörligt material i alla dess former, från kortare filmer för sociala medier till längre reklamfilmer. Annars skapar vi magi med stillbilder som fångar rätt ögonblick för ändamålet.

FOTO

En bra bild sätter nivån för er kommunikation, oavsett om det handlar om personalbilder, miljöbilder, fastighetsbilder eller reklambilder.

FILM

Med film kan du skapa en känsla som du inte får via stillbild. Under åren har vi skapat filmer för hemsidor, sociala medier, TV och presentationer. Vi gillar film, låt oss skapa magi tillsammans!

ANIMERING

Animering är lämpligt för instruktionsfilm, informationsfilm och presentationer, eller kanske vill du bara ha något roligt som syns och sticker ut?

LJUD

En radioreklam som sänds rikstäckande? En voiceover för en reklamfilm? Eller vill ni spela in er slogan? Låt oss vara med från idé till slutproduktion.