This is Pierre

Pierre Ljudén är projektledare här på 8190 och äger alla dem egenskaper som sannerligen gjort honom exceptionell på sitt arbete. Men vad är det egentligen som får denna man att alltid hålla sig lika motiverad?

Vi kan nog alla enas om att Pierre Ljudén är en sann glädjespridare och den som får oss på kontoret att få ordning på allt arbete. Han står varje dag inför en mängd olika arbetsuppgifter och bemöter dem konstant med ett leende. Vi har därför tagit tillfället i akt att fråga ut vår kära kollega om anledningen bakom hans kontinuerliga entusiasm.

Du är ju en man som visar tydligt engagemang i alla dina projekt. Vad är det som får dig att ständigt vara lika engagerad?
– Kundnöjdheten och företagsbyggandet. Eftersom vi alltid eftersträvar 100%-iga leveranser så får man slita lite extra hårt för att kunden ska bli nöjd. Det är nog därför vi har ett så bra rykte, och därför många väljer oss istället för en konkurrent. Sen är det allt annat vi gör på 8190, att vi ifrån att ha varit en person med en vision till att idag vara sex personer som får äran att jobba med stora varumärken och företag.

Håll i dig nu, för här kommer den bästa frågan till en perfektionist. Vad är det värsta som kan hända, eller redan har hänt dig, på kontoret?
– När vi inte håller deadlines. Då viker sig kroppen några varv och det känns som jorden skall gå under. Det värsta är när det strular på grund av webbhotell, servar eller annat vi inte kan påverka, då känns det extra tungt. Men man har fått lära sig att andas i några sekunder och försöka hitta alternativa lösningar!

Och slutligen, hur har du med hjälp av din personlighet fått 8190 att växa och vara det företaget som det är idag?
– Genom struktur. Jag är en ganska boxig person i många anseenden, vilket jag tror har gjort att vi fått en bättre struktur och tydligare processer i många delar av bolaget. Jag gillar att hålla koll och hatar spontanitet, vilket gör att jag har koll flera veckor framåt vad som gäller både företaget och våra projekt. Man kan säga att jag är en motsats till Simon, konstaterar Pierre med ett leende.