Senaste

Ett bagage fullt med nya erfarenheter

Mitt namn är Kajsa Westerberg och jag läser nu mitt första år på Thorén Business School och naturvetenskapslinjen. Nu har jag praktiserat på 8190 i en vecka, och det är den sista veckan återstår efter helgen. Under dessa dagar som varit har jag fått följa med på en mängd olika arbetsuppgifter som gett mig en […]

Läs mer

2018

Tiden går fort när man har roligt, och det är redan dags att summera 2018. Vi har under året haft förmånen att få jobba med många olika kunder, både nya och befintliga.

Läs mer

Nytillskott i 8190-familjen!

Det var på tiden att fylla det tomma skrivbordet bredvid Pierres. Vi välkomnar vårt nya tillskott i form av den 169 centimeters långa Laxåbon Emma.

Läs mer

This is Pierre

Läs om 8190's projektledare Pierre! I reportaget delar han med sig utav sina bästa egenskaper på kontoret och det han som projektledare fruktar mest.

Läs mer

8190 skapar publiksumma till Indianernas hemmapremiär

Simon Gustafsson är VD här på 8190 och ansvarar även för all typ av försäljning. Det som många däremot inte vet är att Simon en gång i tiden varit speedwayproffs, där han bland annat körde för Indianerna som idag är en av 8190’s uppdragsgivare.

Läs mer

Säg hej till Abbe!

Säg ’Hej’ till Albin Holmlund, som på kontoret mer är känd som Abbe! Han är 8190s programmeringshjärna och mannen bakom våra avancerade webbprojekt.

Läs mer
Mer information

Vi söker utvecklare!

Vi söker utvecklare till vårt team! Hanterar du HTML, Javascript, CSS och PHP? Ta chansen att söka direkt.

Mer information

Lär känna vår praktikant Eric!

Efter årsskiftet har vi haft två praktikanter från Örebro universitet hos oss på 8190. En utav dem är Eric.

Läs mer