Senaste

Ett bagage fullt med nya erfarenheter

Mitt namn är Kajsa Westerberg och jag läser nu mitt första år på Thorén Business School och naturvetenskapslinjen. Nu har jag praktiserat på 8190 i en vecka, och det är den sista veckan återstår efter helgen. Under dessa dagar som varit har jag fått följa med på en mängd olika arbetsuppgifter som gett mig en […]

Läs mer
Besök Exin

Exin

En digitalisering för Exin-gruppen gjordes under hösten 2018, där b.la en ny webb utformades för Exin. Utöver webben så har vi i uppdrag att sköta och skapa löpande kommunikation i olika plattformar för att driva och skapa trafik.

Besök Exin

2018

Tiden går fort när man har roligt, och det är redan dags att summera 2018. Vi har under året haft förmånen att få jobba med många olika kunder, både nya och befintliga.

Läs mer
Besök Sparbanksstiftelsen Nya

Sparbankstiftelsen Nya

Hemsida levererad åt Sparbanksstiftelsen Nya i enlighet med deras grafiska element. En sida med fokus på tydlighet och enkel navigering.

Besök Sparbanksstiftelsen Nya
Besök Thogra

Thogra Contract

Under hösten 2019 har vi haft nöjet att få arbeta med Thogra Contract, ett samarbete som hittills har inneburit leverans av ny grafisk profil, webbplats och trycksaker. Allt material är framtaget efter den moderna känslan deras produkter har – Som samtidigt andas kvalitet och design.

Besök Thogra
Besök Kaffemästaren

Kaffemästaren

Prisbelönad webbshop åt Örebros mästare på kaffe, byggt i WooCommerce. Förutom utveckling av webbplatsen har vi levererat foto och film.

Besök Kaffemästaren
Besök mPowerment

mPowerment Scandinavia AB

Hemsida och grafisk profil skapad och producerad till mPowerment Scandinavia AB. WordPress-sida med många funktioner både i front- och backend, helt kundanpassad. Specifikt framtagna konceptbilder framtagna av Andreas Varro (It’s Varro), ger sidan en annan dimension.

Besök mPowerment

Nytillskott i 8190-familjen!

Det var på tiden att fylla det tomma skrivbordet bredvid Pierres. Vi välkomnar vårt nya tillskott i form av den 169 centimeters långa Laxåbon Emma.

Läs mer
http://rehabcentrum.nu/

Rehabcentrum

Webbplats(-er) skapade åt Rehabcentrum i Örebro, som är en privatägd sjukgymnastmottanging och arbetar inom ett vårdavtal med Region Örebro Län. Förutom webb är både film och foto producerat av oss.

Besök Rehabcentrum
Besök Indianerna

Indianerna Speedway

8190 ansvarar under säsongen 2018 för Indianerna Speedways kommunikation, som har innefattat framtagning av ny hemsida, grafiska riktlinjer, sociala medier och hantering av partners.

Besök Indianerna

This is Pierre

Läs om 8190's projektledare Pierre! I reportaget delar han med sig utav sina bästa egenskaper på kontoret och det han som projektledare fruktar mest.

Läs mer

8190 skapar publiksumma till Indianernas hemmapremiär

Simon Gustafsson är VD här på 8190 och ansvarar även för all typ av försäljning. Det som många däremot inte vet är att Simon en gång i tiden varit speedwayproffs, där han bland annat körde för Indianerna som idag är en av 8190’s uppdragsgivare.

Läs mer

Säg hej till Abbe!

Säg ’Hej’ till Albin Holmlund, som på kontoret mer är känd som Abbe! Han är 8190s programmeringshjärna och mannen bakom våra avancerade webbprojekt.

Läs mer
Mer information

Vi söker utvecklare!

Vi söker utvecklare till vårt team! Hanterar du HTML, Javascript, CSS och PHP? Ta chansen att söka direkt.

Mer information
Se filmen

Marieberg Bil

Vi har under året haft ett samarbete med Marieberg Bil i Örebro, där vi b.la tagit fram en reklamfilm inför deras lansering av varumärket Subaru.

Se filmen

Lär känna vår praktikant Eric!

Efter årsskiftet har vi haft två praktikanter från Örebro universitet hos oss på 8190. En utav dem är Eric.

Läs mer

Bording AB

Webb Webbplats framtagen åt Bording AB, som tillhör Bordingkoncernen och återfinns således i Danmark, Norge och Sverige. En webb skapad för att presentera bolagets olika delar och tjänster inom kommunikation.

Besök Bording

Roommejts

Webb, foto, film & löpande kommunikation Helhetsleverans åt det företaget Roommejts AB, som återfinns i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö. Ett uppdrag besående av en avancerad webbplats med bl.a. projekteringshjälp, integration av produkter med tillhörande dokumentationer, samt löpande kommunikationsuppdrag i form av trycksaker, kampanjer och övrig design. Prisbelönad med STAR hos csswinner.com

Besök Roommejts!

Örebro Kings

Design & film Vi har under säsongen 2017/18 hjälpt innebandylaget Örebro Kings med skapandet av deras kommunikation i deras första år i SSL. Uppdraget har bestått av allt från matchblad till introfilm.

Se Introfilmen!

Nitton93

Webb Onepage-sida i framkant, både design- och funktionsmässigt. Belönad på csswinner.com med statusen STAR. “Vi har haft ett nära samarbete med 8190 gällande både funktion och design. De har varit lyhörda och flexibla under processen. Vi ser fram emot att arbeta och utveckla hemsidan tillsammans allt eftersom. De har också snabb och bra support vilket […]

Besök Nitton93

Svensk Nyproduktion

Webb Uppdrag åt Svensk Nyproduktion i Stockholm, som jobbar med försäljning av nyproduktioner i Stockholms området. Vi skapade unika objektbeskrivningar på deras befintliga hemsida, allt kopplat mot deras mäklarsystem för att allting skall uppdateras i realtid.

Besök SNP

Restaurang 29:an

Hemsida Onepage-hemsida för Restaurang 29, som är placerat i Dormy’s lokaler på Salamandervägen precis utanför Örebro. Skapad för att ge en effektfull och modern känsla, med parallax-effekter och överlappande bildspel får sidan ett djup.

Besök 29:an

Nanogel Skandinavien

Webbshop Webbshop byggt i Woocommerce, skapad åt varumärket Nanogel. Enkel navigation för att snabbt kunna slutföra sin beställning. På sidan finns allt från recensioner, kontaktformulär och integrerade betallösningar.

Besök Nanogel

Flex Applications AB

Hemsida, foto & film “Vi valde mellan ett antal olika webbyråer, men fastnade för 8190 då vi fick ett gott och seriöst intryck från början. Där det var ett omfattande projekt, med b.la integrationer mot våra egna system, kundzon samt att hela sidan skulle göras flerspråkig. 8190 har hela tiden varit snabba och professionella i […]

Besök Flex

Färg & Form

Hemsida En hemsida skapad åt företaget Färg & Form, som har fokus på ekologiska produkter och varumärken. “Bra bemötande direkt, det var sedan en smidig process, och det enda som kan sinka en deadline är en själv. Slutleveransen håller alla våra krav och lite där till, 8190 är ett företag som tar skapandet av webbsidor och […]

Besök Färg & Form

Moz Sweden

Hemsida En onepage-sida skapad för varumärket Moz Sweden, en sida skapad efter “man skall känna att man är på besök hos skogens konung”. På sidan finns både produktvisningar och återförsäljinformation.

Besök Moz

Satin Bar & Matsal

Mobil applikation, hemsida, grafisk profil & driftavtal Vi har skapat en hemsida och mobilapp till Satin i Örebro, allt i följe med deras nya grafiska profil som vi skapade våren 2017. Där målet har varit att skapa något som ger en känsla av exklusivt och nytt, samtidigt som det gamla Satin finns kvar. I samband […]

Besök Satin

OBK Sverige AB

Hemsida & Driftavtal “8190 hade ett bra bemötande från första mötet till slutleverans av hemsidan. Dom hade tydliga skisser och idéer för hur hemsidan skulle utformas, vilket ledde till att hela processen var effektiv. Detta gjorde att vi kunde fokusera på vår verksamhet fullt ut och låta 8190 sköta hela projektet själva. Vi kan därmed […]

Besök OBK

El & PC

Hemsida & Driftavtal Onepage-sida med fokus på deras seriösa lekfullhet i grad med deras grafiska profil. Vi sköter sedan våren 2017 deras nyhetsreportage som presenteras på deras första sidan. Företaget grundades 1978 återfinns i Örebro.

Besök EL & PC

Reklamproffsen

Hemsida  “Det är i de små detaljerna vi kan göra stor skillnad”, med dom orden skapade vi en modern onepage-sida som andas kvalitet och service. Reklamproffsen startades i Kumla med har sedan 2015 verksamhet på Salamandervägen i Örebro.  

Besök Reklamproffsen

Vinitalia

Hemsida / Webbshop En hemsida åt vinleverantören Vinitalia, där både privatpersoner och företag kan beställa viner direkt från italien. På sidan finns en avancerad webbshop med filtrering, samt en integration direkt med systembolaget.

Besök Vinitalia

Ritz Nightclub

Mobil applikation En app till en av Örebro’s största nattklubbar, där det finns både VIP-kort, mingelbilder och event, allt för att besökaren skall få ut mer. “Många lovar att hålla tidsramar utan att lyckas, men 8190 höll vad som avtalats och levererade dessutom en produkt som vart högt över förväntan!” – Paulus Celik, Nattklubbschef

Ladda ned appen

Andersson Racing

Hemsida “Vi är extremt nöjda med våran nya hemsida. Hela processen från första mötet till leverans har gått smidigt och 8190 har verkligen lyckats leverera en snygg, fräsch och funktionell hemsida!” – Joel Andersson

Besök Andersson Racing

Lösnummer

Hemsida Hemsida åt Örebro Universitets egna studenttidning. I Lösnummer, som tidningen heter, finner du enkel och överskådlig läsning kombinerat med en väldesignad layout, vilket bryter lite mot normen för hur en webbaserad tidning brukar kunna se ut.

Besök Lösnummer

Westerdahls Husvagnscenter AB

Logotype & Hemsida En logotype skapad för att moderna bolaget men som skall andas historia och kvalitet. Hemsidan skapad som en onepage med en touch av lyxlivet i ett mobilt hem med både aktuellt flöde och integration med lagerhållning. Företaget grundades 1982 i Örebro.

Besök Westerdahls