fbpx
Vi är 8190 Våra tjänster Webb Design Innehåll Media Våra projekt Kontakta oss Aktuellt

Praktikplats – content creator med fokus på medieproduktion

Är du taggad på en utvecklingsresa som content creator? Läs vidare!

8190 är en kommunikationsbyrå i centrala Örebro som arbetar med kommunikation inom fyra olika huvudområden; webb, design, innehåll och media. Hos oss värdesätter vi att arbeta i en positiv, flexibel och nytänkande arbetsmiljö. Vårt arbete är mångsidigt och ingen kund eller uppdrag är det andra likt. Idag är vi ett team på sju medarbetare som arbetar tätt tillsammans och ständigt strävar efter att utvecklas av varandra och leverera hög kvalitet till våra kunder.

Vi söker en praktikant för vårterminen som studerar MKV eller filmprogrammet, eller likande inriktning. Vi erbjuder en praktikplats med fokus på sociala medier och medieproduktion, där du får lära dig att skapa högkvalitativt och engagerande innehåll.

Under din praktikperiod som content creator får du vara delaktig i hela processen, från strategisk planering till produktion och uppföljning. Du kommer att arbeta med medieproduktion i form av fotografering, bildbehandling, filmproduktion och copywriting.

På kontoret kommunicerar vi på både svenska och engelska, och därför behöver du behärska båda språken. Då vi arbetar med företag i många olika branscher är det fördelaktigt om du har lätt för att sätta dig in i olika verksamheter och kan skapa innehåll som känns relevant för kundens bransch och behov. Vi ser gärna att du hanterar Adobes program och Business Manager samt har ett stort intresse för att lära dig nya saker.

Är vi rätt för varandra?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@8190.se.
Bifoga gärna några tidigare projekt du arbetat med.
Vi behandlar alla ansökningar löpande.