fbpx
Vi är 8190 Våra tjänster Webb Design Innehåll Media Våra projekt Kontakta oss Aktuellt

Nå era kunder där de finns – nu lanserar vi även enklare hemsidor

8190 började som en renodlad webbyrå i Örebro och hemsidor är något vi håller varmt om hjärtat. När vi arbetar med webbdesign gör vi det från grunden. Vi ser till att ni får en unik hemsida anpassad efter ert och er målgrupps behov, eftersom varumärken byggs långsiktigt med noggrannhet och kunskap.

Men de som inte finns på nätet syns inte på nätet. Därför lanserar vi nu också enklare alternativ – för att alla företag snabbt ska ha möjlighet att nå sina kunder online.
 
– Vi har sett att besöken till hemsidor ökat den senaste tiden och är medvetna om att många företag behöver hitta nya, kreativa vägar för att nå ut till sina kunder digitalt. Nu kompletterar vi våra mer långsiktiga lösningar med Simple By. Ett enklare alternativ för företag som snabbt behöver få upp en hemsida, säger Simon Gustafsson, grundare av 8190.
 

Så skapar vi unika hemsidor med målgruppen i fokus

 
När vi skapar unika och målgruppsanpassade hemsidor bygger vi dem från grunden och börjar alltid med att analysera behovet. Vad behöver er hemsida? Vi utför flera grundläggande analyser:

• Behovsanalys
• Omvärldsanalys
• Konkurrensanalys
• Målgruppsanalys

Med analyserna får vi en förståelse för er verksamhet och dess förutsättningar. I samråd med er kan vi börja ta fram en unik design. Under hela processen håller vi en konstruktiv dialog för att säkerställa bästa tänkbara slutprodukt, både för er och era kunder.

När hemsidan är publicerad och tillgänglig för kunderna sköter vi sajtens drift och underhåll, så att ni kan fokusera på det som är viktigt – er verksamhet.

Vi erbjuder paketlösningar i olika prisklasser och i alla våra avtal ingår support och säkerhet. Om ni väljer ett av våra större avtal ingår även löpande designuppdateringar och nyhetsreportage. Med reportagen får er hemsida ett ständigt aktuellt innehåll. Ett innehåll som ger mervärde till besökarna och samtidigt driver mer trafik till hemsidan från både sökmotorer och sociala medier.
 

Simple By – enklare hemsidor till låg kostnad

 
Som komplement till våra tjänster och produkter lanserar vi nu Simple By. Enkla och mallbaserade hemsidor i WordPress som går snabbt att skapa med vår hjälp. Simple By-konceptet sker istället i fyra enkla steg:

• Välj den mall som passar er verksamhet bäst
• Skicka innehållet till oss (vi strukturerar det i mallen)
• Uppladdning av hemsida
• Drift

Det finns ett flertal enkla mallar att välja mellan (som du kan hitta på www.simpleby.se). När ni valt mall behöver ni bara bestämma vilket innehåll ni ska ha och sen skicka över det till oss. Vi lägger in det i mallen och strukturerar det på ett professionellt sätt. Om ni vill kan ni såklart låta oss producera innehållet, men då som en tilläggstjänst till konceptet. Därefter laddar vi upp sajten som blir tillgänglig för era kunder, och även i Simple By-konceptet ingår support och säkerhet i alla avtal.

Vi ser Simple By som ett enkelt alternativ för alla företag som inte har möjlighet att investera i sin drömwebb just nu, men som behöver finnas tillgängliga online för sina kunder.
 

Vi hjälper till med kreativa lösningar

 
Det går att hitta många kreativa lösningar för verksamheter som vill nå fram digitalt och vi hjälper gärna till med det. Driv exempelvis mer trafik till hemsidan med Google Ads eller öka konverteringen bland besökarna med en chattfunktion på sajten. Med vår hjälp blir er verksamhet synlig på nätet.