fbpx
Vi är 8190 Våra tjänster Webb Design Innehåll Media Våra projekt Kontakta oss Aktuellt

Kommunikationsbyrå

Ja, det är vad vi är. Vi vill vara en kreativ förlängning av ditt företag. Ja, så enkelt är det – alla företag behöver kommunicera och där vill vi finnas för att kunna hjälpa till. Vi är 8190.

Vi levererar alltid från både hjärtat och hjärnan, där vi utgår från att varje samarbete ska följa våra ledord – Kvalitet, Unikt och Långsiktigt. Oavsett vilken väg du behöver kommunicera via kommer utförandet och slutresultatet alltid att genomsyras våra ledord. Varumärken byggs med kunskap och noggrannhet, det ska kännas och synas. Vi har under åren haft äran att få arbeta med stora bolag, små föreningar, enskilda företagare och världskoncerner.

Där har vi fått leverera allt från grafiska profiler, trycksaker, filmer, radioreklamer, förpackningsdesign till reklamkampanjer – man kan säga att vi har hunnit med att testa det mesta. Men vi gillar att hitta nya vägar att kommunicera på. Vi vet att varumärken behöver sin unika väg för att nå ut och synas. Tillsammans kan vi skapa kommunikation som känns och syns. Välkommen till 8190.