8190 Design

Vi är ett team bestående av nytänkande utvecklare, projektledare, grafiker och designers placerade på Rudbecksgatan mitt i Örebro. Vi jobbar med kommunikation.

8190 Design grundades 2009 i Stockholm, men sedan 2015 finns huvudkontoret i Örebro. Vi jobbar med enskilda företag, världsomfattande koncernbolag, statliga verksamheter, föreningar – Ja, vi jobbar helt enkelt med alla som kan tänka sig behöva kommunicera.

Vi brinner för design och kommunikation, där vi alltid levererar direkt från både hjärtat och hjärnan. Vi utgår från att varje samarbete skall följa våra ledord –  Kvalitet, Unikt och Långsiktigt. Oavsett vilken väg du behöver kommunicera via så kommer utförandet och slutresultatet alltid att genomsyras våra ledord. Varumärken byggs med kunskap och noggrannhet, det skall kännas och synas.

Om vi ska säga det själva, så är vi bra på det vi gör. Men det viktigaste är att våra kunder är nöjda, kolla gärna in några av våra case här. Vi har även fått äran att bli prisade hos csswinner, men det brukar vi inte prata om. Kom annars förbi oss på kontoret, så bjuder vi på kaffe så pratar vi om er digitala närvaro!