Nytillskott i 8190-familjen!

Det var på tiden att fylla det tomma skrivbordet bredvid Pierres. Dels för att göra hans tid på kontoret mycket roligare, och dels för att underlätta hans enorma arbetsbörda. Vi välkomnar vårt nya tillskott i form av den 169 centimeters långa Laxåbon Emma.

Emma studerar på Örebro universitet där hon precis avslutat sin fjärde termin på Medier, kommunikation och PR-programmet. Hon kombinerar sin vardag av studier tillsammans med att uppdatera sig inom fotbollsvärlden, laga alldeles för god mat och sedan några månader tillbaka även med att arbeta hos oss.

Vad har du fått göra om dagarna?
– Ingen dag är den andra lik här på 8190. Jag har fått arbeta med många olika uppdrag som bland annat innefattat grafisk design och digital kommunikation. Att ha varierande arbetsuppgifter ser jag definitivt som en fördel. Jag som gillar all form av kreativitet har därför verkligen kunnat engagera mig till fullo.

Hur har första tiden med oss på 8190 varit?
– Den har varit otroligt lärorik! Jag har fått testa mina kunskaper från universitetsplugget som gjort att jag verkligen förstått att det är detta jag vill arbeta med. Att stämningen på kontoret har varit i världsklass sedan dag ett har ju bara gjort mig ännu mer övertygad. Med handen på hjärtat kan jag i ärlighetens namn säga att det inte går att finna en bättre arbetsplats för mig. Jag stortrivs och ser fram emot alla framtida projekt som väntar!