fbpx

Ny projektledare till 8190

I måndags fick vi tillskott på kontoret. Vi välkomnar Elin – 8190’s nya projektledare!

Elin är en nyfiken själ som har investerat många år i utbildning av olika slag. Bland annat på Gamleby fotoskola och Örebro universitet. Däremellan har hon jobbat med foto och retusch i Stockholm, medieproduktion i Örebro och numera som projektledare hos oss. Hennes arbetsliv kombineras med ett stort intresse för fotografi och hon slår sig annars gärna ner med en god kopp kaffe, en bra bok och en mysig katt (eller två) i knät.

Hur känns det att ta sig an rollen som projektledare på 8190?

– Det är jätteroligt och spännande att nu få möjligheten att ta mig an nya utmaningar tillsammans med 8190. Det bästa med att arbeta som projektledare är att få vara med i hela arbetsprocessen, från planering till färdig produkt.

Hur har första tiden med oss på 8190 varit?

– Stämningen på 8190 är fantastisk. Jag har fått ett väldigt varmt välkomnande och jag känner på mig att jag kommer att trivas superbra här! Jag ser fram emot att utvecklas inom kommunikation i en inspirerande, givande och lärorik miljö.

Kontakta Elin på elin@8190.se eller 070- 295 81 90