fbpx

Tack och hej, Patrik!

Efter dryga sex månader på 8190 är min praktiktid numera avslutad och därmed har jag också uppnått min kandidatexamen inom Medier, Kommunikation och PR. Jag vill tacka 8190 för all den kunskap jag fått med mig. Bredden och tempot i arbetet gjorde att min praktik blev en bra och heltäckande språngbräda till arbetslivet.

För någon som mig som vill ha en bred kompetens inom kommunikation var 8190 en optimal praktikplats. Att kunna skugga personer med hög kompetens inom olika arbetsområden gjorde att utbildningen blev omväxlande och kvalitativ. Jag uppskattar chansen att kunna kombinera spetskompetens med bred inlärning.

Jag skulle beskriva praktiktiden som fartfylld och lärorik. Som praktikant fick jag lära mig om alla de delar som erbjuds inom branschen. Ena dagen kunde vi vara på kundmöten och nästa på en filminspelning i skogen. Bredden och tempot gjorde att min tid på 8190 blev en bra och heltäckande språngbräda till arbetslivet.

Enligt mina förväntningar fick jag också utvecklas som mest inom digital strategi. Det var även där jag fick upp ett extra intresse väldigt snabbt. Om det området har jag lärt mig massor och känner mig numera väldigt bekväm i rollen som digital strateg. Utöver detta tar jag med mig en bredd av kunskaper och lämnar praktikplatsen som en mer komplett kommunikatör.

Nu har jag en kandidatexamen inom Medier, Kommunikation och PR och min resa inom branschen fortsätter redan nu i sommar. Det ser jag väldigt mycket fram emot.

Är du vår nästa praktikant?

Skicka ett mejl till jobb@8190.se