fbpx

Media som ger bra vibrationer

Media i alla dess former väcker känslor hos mottagaren och är ett effektivt sätt att nå fram.

Med mediaproduktion och strategi skapar vi budskap som når fram till rätt målgrupp, via rätt kanal och i rätt tid. Det kan vara stillbilder, ljud eller rörligt material i alla dess former. Från kortare filmer för sociala medier till längre reklamfilmer.

Foto

Foto

Personalbilder till hemsidan eller produktbilder till annonsen. Det går att fota det mesta (allt?). Med professionella bilder kan ni förmedla ett budskap eller en känsla som stärker ert varumärke. En bild fångar oftast ögat först och berättar något innan mottagaren ens har börjat läsa.

Dags för nya bilder?

Film

Film

Reklamfilm finns inte längre bara i TV-rutan. Idag utgör film en stor del av den kommunikation som vi dagligen möts av, även om det bara är ett kort klipp på Instagram-story eller en längre produktion som rullar på Youtube. Och det är inte så konstigt faktiskt. Till exempel, en film i headern får besökaren att tillbringa 88 % längre tid på hemsidan.

Skapa film med oss

Drönarflygning

Drönarflygning

Våra piloter är licensierade och startklara. När vi filmar och fotar med drönare gör vi det enligt konstens alla regler och söker de tillstånd som behövs, där de behövs. Ta fågelvägen till snyggare bilder och filmer.

Sikta högre

Animering

Animering

Animering passar bra i instruktionsfilmer, informationsfilmer och presentationer. Det kan ge liv till tråkiga siffror eller förenkla det obegripliga.  Det låter klyschigt och det är klyschigt, men när det kommer till animering är det verkligen bara fantasin som sätter gränser.

Dags att synas!

Ljud

Ljud

Spela in er slogan, gör en voiceover till reklamfilmen eller rulla ut en rikstäckande radioreklam. Hur många jinglar kan du utantill? Ljud kan också bli en del av ett varumärke. Sätt tonen för er marknadsföring.

Kom igång idag

Peab

Filmproduktion för att visa upp pågående projekt.

Läs mer

Bording

Film skapad till Bording med deras kund Pågen.

Läs mer

Efesos

Ett utsökt flöde till en bred målgrupp.

Läs mer

Indianerna Speedway

Fartfylld kommunikation på alla plattformar.

Läs mer

Örebro Innebandy

Varumärkesstärkande finlir till Örebro Innebandy.

Läs mer

Redo att skapa bra media med oss?