fbpx

Helhetsgrepp när Linford vill nå ut digitalt

Linfords nya hemsida blev starten på ett nytt samarbete. Nu tar 8190 ett större grepp om Linfords kommunikation samtidigt som Linford hjälper oss med nya digitala arbetssätt.

Linford är ett företag i framkant när det kommer till digitala lösningar för möten och distansarbete. Med allt från enkla skärmar till stora videoväggar arbetar de utifrån visionen att göra det digitala mötet så likt det fysiska mötet som möjligt. Bara med fler fördelar.

– Vi har idéer och tankar om vad vi vill få ut på marknaden och där kom 8190 in i bilden. Samarbetet har vuxit fram successivt från någon mindre grej till att vi idag får hjälp att ta ett större grepp om vår kommunikation.

I början på december lanserades Linfords nya hemsida som 8190 har skapat. En stilren och modern hemsida med användarens behov i tydligt fokus. Utöver att skapa hemsidan som kommunikativ plattform har 8190 även fått förtroendet att bland annat skriva copy, nyhetsreportage och hantera företagets sociala medier.

– Att satsa på kommunikationen är en investering och vi är supernöjda med den nya hemsidan. Samarbetet har funkat riktigt bra. Man har en idé om hur man vill att något ska se ut och sedan ska den förmedlas och förverkligas. Där är det viktigt med dialog och jag uppskattar verkligen hur flexibla 8190 är och har varit. Vi är ett bra team!

Samtidigt som 8190 hjälper till med kommunikationen bidrar Linford med sin spetskompetens. Konferensrummet hos 8190 har uppdaterats med en ny, interaktiv skärm som förbättrar kvaliteten på företagets digitala möten och ger möjlighet att samarbeta på distans med gemensamma projekt.

– Skärmen har varit ett välkommet inslag och samarbetet är kul av flera anledningar, säger Elin Wiewegg, projektledare på 8190. Dels har vi fått skapa ett riktigt spännande webbprojekt med en modern hemsida som riktar sig till en väldigt bred målgrupp, och dels är det ett samarbete som involverar stora delar av 8190. Att få samarbeta med ett företag som Linford och hjälpa till med helheten känns både roligt och spännande.