Ett bagage fullt med nya erfarenheter

Mitt namn är Kajsa Westerberg och jag läser nu mitt första år på Thorén Business School och naturvetenskapslinjen. Nu har jag praktiserat på 8190 i en vecka, och det är den sista veckan återstår efter helgen. Under dessa dagar som varit har jag fått följa med på en mängd olika arbetsuppgifter som gett mig en inblick i hur det är att arbeta med kommunikation i dess olika former.

Jag är tacksam över att Thorén har gett oss studenter en möjlighet att redan under gymnasietiden prova på yrken som intresserar oss. Anledningen till att jag ville praktisera här på 8190 var för att jag länge tyckt att sociala medier är roligt. Jag tänkte att det skulle bli spännande att få testa på hur det är att faktiskt arbeta med dessa plattformar. Att det låg mycket eftertanke bakom varje publicerat inlägg visste jag redan, men att det låg sååå mycket förberedelser och informationsarbete bakom hade jag inte alls kunnat föreställa mig.

Jag kom hit till kontoret utan några direkta förväntningar. Det enda jag ville ha med mig i bagaget hem var en rolig tid och nya erfarenheter. Och under dessa fem dagar jag varit här kan jag ju lätt säga att bagaget redan är fyllt av just det. Redan första dagen fick jag en otroligt bra känsla av både miljön, personalen och deras arbetsuppgifter. Allting var väldigt strukturerat och jag kände mig snabbt involverad i deras arbete. Det som även bidragit till min positiva känsla är att se att de som arbetar här har det så roligt tillsammans. Man märker av att de är väldigt tighta vilket gjort stämningen sjukt bra! Ett sådant team tror jag alla skulle uppskatta att få arbeta med. Dock kan jag ha försämrat den goda känslan lite då jag spöade Pierre i pingis redan första dagen…

Nästa vecka är tanken att jag ska få uppdatera en massa kul på 8190s instagramkonto. Så därför vill jag avsluta detta inlägg med att säga – på återseende!