fbpx

En hälsning från praktikanten!

Patrik Petterson heter jag och är alltså praktikant på 8190 under våren. Jag är 25 år och studerar min sista termin på Örebro Universitet. Till sommaren får jag min kandidat från programmet medier, kommunikation och PR. Ursprungligen kommer jag från Uppsala, även kallat rikssvenskans mecka. Om ni har en dispyt om hur något uttalas är det alltså mig ni ska fråga.

Kommunikation och marknadsföring har alltid varit av intresse för mig och det är kul att nu få applicera tre års utbildning i praktiken. Nu går jag in på min andra månad som praktikant på 8190 och börjar känna mig lite varm i kläderna.

Än så länge har praktiken varit fartfylld och jag lär mig något nytt varje dag. Jag har fått upp ett extra intresse för digital strategi, främst SEO och Google Ads, och hoppas att få utvecklas så mycket som möjligt inom det.
Kollegorna har stått för ett fantastiskt välkomnande och jag känner mig redan som en del av detta härliga team.

På fritiden spenderar jag mycket tid på sport, film och TV-serier. Något som inte bör komma som en överraskning för mina kollegor då jag dagligen citerar filmer och dominerar kontorets pingisbord.

/ Patrik Petterson – Praktikanten