fbpx

Design som säger grejer

Vi skapar saker som syns och känns. Det kan handla om en reklamkampanj som går postalt, digitala annonser eller en logotyp till ditt nystartade företag.

När varumärken byggs krävs långsiktighet, kunskap och känsla. Tillsammans kan vi skräddarsy och designa den bästa lösningen för er, oavsett om ni vill öka försäljningen i butik, sticka ut med en banner eller göra om er grafiska profil. Vi ser till att omslaget matchar företaget.

Idé & strategi

Idé & strategi

Vårt kontor är fullt av konstnärssjälar med kreativa idéer, men vi vet också hur en strategi bäst utformas. Hur ska ni nå ut? Var ska ni synas? Hur ska allt utformas? Berätta bara grunderna för oss så hjälper vi er att nå ut och nå fram.

Förverkliga din idé

Grafisk design

Grafisk design

Grafisk design kan vara mycket. Det kan vara designen till en gerillakampanj som pryder stadens lyktstolpar eller digital infografik som pedagogiskt redovisar företagets siffror. Eller nästan vad som helst däremellan, så länge det kräver design.

Skapa något som syns

Tryck & print

Tryck & print

Ett telefonsamtal om en idé kan bli till en trycksak som du håller i din hand. Kanske ett visitkort, en flyer eller en produktkatalog. När vi har skapat en design kan vi se till att den tryckanpassas och blir en fysisk produkt, i ett eller ett par tusen exemplar.

Gör dig synlig

Varumärkesidentitet

Varumärkesidentitet

Hur ni ser ut och hur ni uppfattas går hand i hand. Med en genomtänkt grafisk identitet sätter ni en tydlig prägel på ert varumärke och den image ni vill ha. Vi kan skapa allt från grafisk profil till logotyp och visitkort – eller ta ett stadigt helhetsgrepp om ratten på er varumärkesresa.

Hur är ditt varumärke?

GAIS

Layout och design värdig ett 125-årsjubileum.

Läs mer

Kaffemästaren

Webbshop och design med kärlek för kaffe.

Läs mer

Satin

Identitet, app och webb till Satin Stortorget.

Läs mer

Svensk Nyproduktion

Löpande uppdateringar och integration mot mäklarsystem.

Läs mer

Indianerna Speedway

Fartfylld kommunikation på alla plattformar.

Läs mer

Roommejts

Helhetskommunikation – från nybildat bolag till stark aktör.

Läs mer

Dags att låta designen spegla varumärket?