fbpx

Löpande arbete i olika plattformar

Uppdrag:
Innehåll Media

Takskifferspecialisten är specialister på tak- och fasadskiffer sedan 1987. Företagets kunskap och tradition sträcker sig dock ända tillbaka till 1800-talet då skifferverket hade sina egna skifferläggare.

Idag arbetar Takskifferspecialisten med nyläggning, omläggning, reparation och taksäkerhet. Med huvudkontor i Grythyttan åtar sig företaget arbeten som huvudentreprenör och underentreprenör i hela Sverige, samt även som underentreprenör i Norge och Danmark.

Under 2019 inleddes samarbetet mellan 8190 och Takskifferspecialisten. Då vi tog över driften för deras befintliga hemsida vilket bland annat innefattar att vi skriver och publicerar nyhetsreportage om deras verksamhet. Vi fick även förtroendet att ta hand Takskifferspecialistens närvaro på sociala medier.

Med en strategisk plan som grund har Takskifferspecialisten nu ett kontinuerligt flöde på både Facebook och Instagram. Varje månad tar vi fram nytt text- och bildmaterial som vi anpassar efter plattformarna och företagets målgrupp.

Facebook har fått en mer informativ roll i deras kommunikation medan Instagram står för inspirationen. Båda kanalerna har självklart fokus på att också vara relationsbyggande och låta intressenterna få lära sig mer på djupet om företaget, deras projekt och skiffer som material.

Dags att ta nästa steg med er kommunikation?