fbpx

Integration mot mäklarsystem och löpande uppdateringar till Svensk Nyproduktion

Uppdrag:
Design Innehåll Webb

Svensk Nyproduktion är specialister på försäljning av nyproducerade lägenheter. Med kontor i hela Sverige har de ett starkt grepp om Sveriges säljstarter. Svensk Nyproduktion är ett dotterbolag till Svenska Mäklarhuset.

Vårt samarbete med Svensk Nyproduktion är ett typiskt projekt där teknik möter design och skapar magi.

Under 2018 inleddes samarbetet mellan oss och Svensk Nyproduktion. Vi gjorde en uppdatering av befintlig hemsida, som var byggd i WordPress, med en integration mot deras mäklarsystem Vitec. Tack vare integrationen kunde vi nu hämta in och visa upp alla pågående projekt och objekt i realtid.

Utöver integrationen skapades även nya undersidor och vi utförde ändringar av CTA:s och koncept på delar av sidan. Genom åren har vi gjort många uppdateringar gällande både design och innehåll till Svensk Nyproduktion.

Besök svensknyproduktion.se

Sedan samarbetet inleddes har det blivit djupare och vi ansvarar nu löpande för uppdateringar av webbplatsen. Vi ser även till att driva trafik till hemsidan. Detta görs genom löpande sökoptimering på utvalda sökord i kombination med köpt trafik via Google Ads.

Utöver det digitala har 8190 även fått uppdraget att formge Svensk Nyproduktions objektbeskrivningar i print. Objektbeskrivningarna används vid försäljning av lägenheter och fastigheter, vid visningar eller möten. Målet med formgivningen var att skapa något som sticker ut gentemot andra mäklarbyråers material, och att mottagaren ska få en exklusiv känsla.

Tydlighet.
Nyfikenhet.
Nytänkandet.

Dags att ta nästa steg med din kommunikation?