fbpx

Identitet, webb, app & design
till Satin Stortorget

Uppdrag:
Design Innehåll Webb

Satin Stortorget är en restaurang & lounge i Örebro, med en av de populäraste uteserveringarna i stan. Under många år har Satin varit den nattklubb och uteservering folk besökt både för deras klassiska plocktallrikar och konserter. Under senare år har man valt att ändra fokus och Satin är numera en fullfjädrad restaurang med toppkvalitet i kök och upplevelse.

Under 2018 skulle Satin göra en rebranding. Man gjorde om lokalerna och ville även få ett nytt utseende, ett ansvar som hamnade på oss. Under några månader med ett tätt samarbete kunde vi ta fram och skapa nya Satin. Fokus var att få till ett modern utseende som hade kvar lite av det klassiska och historiska som finns i namnet.

Utöver att skapa det nya utseendet har vi tagit fram deras app, som finns för både Android och iPhone, och vi har även skapat deras hemsida.

Genom åren har vi varit behjälpliga med allt från att designa deras matmenyer i omgångar till att fotografera. Vi gillar Satin och det samarbete vi fått ha med en av Örebros största upplevelser.

Dags att ta nästa steg med din kommunikation?