fbpx

Helhetskommunikation
till Roommejts

Uppdrag:
Design Innehåll Media Webb

Roommejts har på kort tid blivit en uppstickare när det gäller att leverera kontorslösningar och rum att trivas i. Med en tydlig affärsidé erbjuder de sina kunder inom byggsektorn ett prisvärt, miljöriktigt och brett sortiment av innerväggssystem. Hög kvalitet och bra design, i kombination med en strävan att alltid bli lite bättre, varje dag, i varje projekt, har gjort Roommejts till en stark aktör på marknaden.

Roommejts kom till oss som ett nybildat bolag. Med andra ord har vi varit med från dag ett och byggt ett varumärke som syns och hörs. Basen för företaget blev en toppmodern hemsida, skapad i WordPress med integrationer mot både affärssystem och leverantör, som alltid kan hållas uppdaterad med produktinformation, projektinfo och relevanta filer.

Med en tydlig ambition och en bra plattform på plats, har vi under åren arbetat aktivt med att skapa uppmärksamhet till Roommejts. Vi har gjort allt från postala kampanjer innehållande bra-att-ha-info med nyckelring till riktade annonser på sociala medier. Det har blivit många lyckade delar i ett lyckat samarbete.

I en annars produktcentrerad bransch har vi istället fokuserat på att hitta det personliga och att lyfta fram det – något som visat sig vara en lyckad väg fram för Roommejts.

Utöver att skapa hemsida, göra medarbetarundersökningar, postala kampanjer, dekor till bilar och annat roligt, har vi även producerat en rad olika filmer. Där har målet varit att fånga den varma känslan hos både personalen och produkterna.

Besök Roommejts.se

Dags att ta nästa steg med din kommunikation?