fbpx

Bygget av OBK Sverige AB:s
digitala närvaro från grunden

Uppdrag:
Innehåll Media Webb

OBK Sverige AB utför alla typer av entreprenader inom bygg, anläggning och industri. Företaget startades 2011 och har snabbt växt till en pålitlig partner i branschen. Med huvudkontor i Örebro har OBK idag cirka 65 anställda. Deras arbete genomsyras av bred erfarenhet, hög kompetens och ett starkt kundfokus – vilket också behöver genomsyra deras digitala närvaro.

”OBK är en av våra äldsta kunder. Idag har vi levererat över 65 nyhetsreportage till hemsidan som vi skapat, och vi fortsätter att leverera nya reportage varje månad.”

– Simon Gustafsson, VD på 8190

I september 2016 lanserade vi en ny hemsida till OBK Sverige AB. Hemsidan skulle spegla deras verksamhet, en verksamhet som bygger på en stor förståelse för kundens behov och att alltid leverera högsta möjliga kvalitet. OBK ville bland annat kunna använda hemsidan som en referensbank. Det löste vi genom att bygga en undersida med en smidig sorteringsfunktion för deras många projekt.

Sedan lanseringen av hemsidan 2016 har vi fortsatt hjälpa till genom att hålla hemsidan uppdaterad med aktuella nyheter. En gång i månaden besöker vi något av deras projekt med fotograf och copywriter för att göra ett nyhetsreportage. Nyheterna publiceras sedan på deras hemsida och delas på utvalda sociala medier. När vi delar reportagen på sociala medier ökar vi antalet besök till hemsidan med cirka 200 % vid varje reportage, samtidigt som de sökoptimerade nyheterna även långsiktigt fortsätter att driva organisk trafik till hemsidan från Google.

Se några exempel här!

”När hemsidan skulle byggas hade 8190 tydliga skisser och idéer för hur den skulle utformas. Det ledde till en väldigt effektiv process. De har haft ett suveränt bemötande från allra första mötet.”

– Erik Göthlin, Arbetschef OBK Sverige AB

Behöver du bygga en hemsida?