fbpx

E-handel och design
till Örebros kaffemästare

Uppdrag:
Design Media Webb

Kaffemästaren i Örebro har förgyllt staden med gott kaffe sedan 2003. Tack vare deras eget rosteri Pennybridge Roasters, skapar de med kärlek och hantverk ett fantastiskt gott kaffe. De importerar bara noggrant utvalda kaffebönor från hela världen, spårbart så långt det är möjligt. Deras butik är en oas för kaffeälskare.

När Kaffemästaren ville ta sig utanför Örebro, fick vi uppdraget att skapa en helt ny webbshop. Med en grund i WordPress och WooCommerce, och med integrationer mot Swish och Payson, har vi skapat en smidig e-handel för deras produkter.

Fokus har varit att både bygga varumärke och att öka försäljningen online – vilket man har gjort. Via webbshoppen kan man förutom att enkelt navigera och söka sig fram till rätt produkt även ta del av företagets historia och tjänster. Under åren har vi även ansvarat för att driva trafik till webbshoppen, bland annat via Google Ads.

Ibland behöver man förnya, något vi har fått varit med och gjort. Deras gamla påsar har uppdaterats med en ny design och ett snyggare utseende.

Genom åren vi samarbetet har vi även varit med och skapat detaljer för sociala medier, print och media för att stärka budskap och varumärke. Under 2020, när nya (och gamla) kaffesorter skulle fram, fick vi förtroendet att göra design och koncept igen. En fröjd för både mun och öga.

Dags att ta nästa steg med din kommunikation?