fbpx

Fartfylld kommunikation åt Indianerna Speedway

Uppdrag:
Design Innehåll Media

Indianerna Speedway är en stabil förening med starka värderingar, som kännetecknas av ett stort engagemang och som är öppen för alla. Oavsett ålder, kön, bakgrund eller kapacitet kan du vara en del av föreningen som partner, medlem, förare, volontär, anställd, deltagare i speedwayskolan eller som publik.

Indianerna är ett etablerat lag i den svenska elitserien. Och utöver att de erbjuder actionfylld speedway av världsklass gör föreningen även en stor insats för samhället genom att bedriva en mycket framgångsrik ungdomsverksamhet – något vi verkligen gillar att stå bakom!

8190 har samarbetat med Indianerna sedan 2018, i en roll som marknadsansvariga. Vi har ett övergripande ansvar över klubbens kommunikation, partners och delvis arrangemang.

”8190 ansvarar för all vår kommunikation. Vi kunde inte vara mer nöjda med deras arbete, de är grymma!”
– Markus Engman, Ordförande för Indianerna Speedway

Genom att vi fått totalt förtroende att ansvara för klubbens kommunikation har vi under åren kunnat forma och hitta rätt tonalitet för målgruppen – en målgrupp som sträcker sig från de allra minsta barnen till äldre speedwayentusiaster från landsbygden.

Vill du ha fartfylld kommunikation?