fbpx

Brunner

Uppdrag:
Design Media Webb

Brunner levererar  material, komponenter, tillbehör, verktyg och maskiner till bland annat skotillverkare, fotortopeder, skomakare och skobutiker.

Under 2017 inleddes samarbetet mellan oss och Brunner. Vi tog då fram grafiskt material som bland annat en kalender. Samarbetet utvecklades och under 2019 tog vi fram Brunners nya hemsida. Hemsidan byggdes i WordPress och den skulle vara anpassad efter alla branscher Brunner arbetar mot. Vi tog därför fram en smidig filtrering på kategorier och ett nyhetsreportage anpassat till vardera målgrupp.

Arbetet med hemsidan innefattade också fotografering.

Besök brunner.se

Ledorden i samarbetet har alltid varit tydlighet och struktur. Så tillsammans med Brunner har vi arbetat i kreativa processer med allt ifrån förpackningsdesign till varumärkeskoncept. Under åren har vi även haft ansvaret att arbeta med deras fristående varumärken som Liba Smart, Nitton05 och Tyst & Lätt.

”8190 är vår huvudleverantör gällande webb och reklam. Efter ett långt och troget samarbete så känner de till våra behov och våra visioner så vårt samarbete fungerar mycket bra. Dom är snabb, noggranna och arbetar mycket professionellt – löser allt!”

Mathias Westberg
Sales & Marketing Manager / Delägare
Brunner AB

Dags att ta fram en ny hemsida?