fbpx

8190 skriver på för ÖSK: ”Vi är väldigt glada och stolta”

8190 skriver avtal med ÖSK inför säsongen 2021. Ett samarbete vi är stolta över och ser på med svartvit tillförsikt. För Simon Gustafsson, vår VD på 8190, blir det även ett kärt återseende med ytterbacken Daniel “Dajje” Björnquist.

8190 kommer bland annat att leverera en digital bildbank och reklamfilm till den anrika fotbollsklubben, tillika stadens stolthet. Samtidigt kommer vi från och med nu även ingå i ÖSK:s starka partnernätverk.

– Vi är väldigt glada över att ingå ett samarbete med ÖSK, säger Simon. Precis som ÖSK är det bästa fotbollslaget i staden är vår målsättning att vara den bästa kommunikationsbyrån i Örebro. Ett samarbete med ÖSK är såklart en fjäder i hatten för oss alla på 8190. Vi ser fram emot ett långt samarbete tillsammans!

Även ÖSK ser positivt på samarbetet.

– Vi ser verkligen fram emot att samarbeta med 8190 och välkomna dem in i ÖSK-familjen. 8190 är en kreativ och hungrig byrå och tillsammans kan vi bygga vidare på den digitala utveckling som klubben arbetar med, säger Sandra Almqvist, marknadsansvarig på ÖSK.

För Simon och ÖSK-backen Dajje Björnquist innebär samarbetet även ett kärt återseende. Sist de hade med varandra att göra på fotbollsplanen var under sommaren -97 på sjumannaplanen i Sköllersta. Då spelade de fotboll tillsammans som målfarlig anfallsduo.

– Vi måste ha varit seriens snabbaste anfallspar -97, säger Simon och minns tillbaka. Jag minns att vi vann någon match med 25–0 och att jag var den snabbare av oss två.

– Det är många som har hävdat att de är snabbare än mig, men desto färre som har vågat bevisa det, säger Dajje som inte delar Simons minnen. Nu har du ju en bra ursäkt med korsbandet Simon, men du får chansen att bevisa dig när du känner dig redo!

Löpduell eller inte – 8190 är både stolta och förväntansfulla inför samarbetet med ÖSK som förhoppningsvis kommer att kantas av många svartvita framgångar. Vi ses på Behrn Arena.

Är du nyfiken på ÖSK? Kolla in deras hemsida.