fbpx

8190 blir marknadspartner till Affärsexpedition 2020!

Affärsexpedition är ett koncept som arrangeras av eventbyrån Hedén & Jungander AB. Expeditionen, som i år går av stapeln i Kilsbergen, är till för att företagare ska få mötas och skapa nya kontakter, göra affärer och ha kul tillsammans.

Nu står det alltså klart att vi på 8190 blir marknadspartner för årets arrangemang. I avtalet ingår att vi ska planera och spela in reklamfilmer samt fotografera inför och under eventet. Vi kommer även att sköta sociala medier och finnas till förfogande för övriga designarbeten under avtalstiden.

– Det är precis den här typen av samarbeten som vi vill ingå. Genom att skapa bra kommunikation får vi ta ett helhetsgrepp och vara med att fylla eventet med så många deltagare som möjligt. Det finns tydliga och mätbara mål i uppdraget, vilket är viktigt för både oss och kunden, säger Simon Gustafsson, VD på 8190.

Therese Hedén, delägare i Hedén & Jungander AB, om samarbetet:

– Vi valde 8190 som partner i år dels för att de varit med på alla våra tidigare resor och har stor erfarenhet av evenemanget och på så sätt kan hitta rätt argument och tonalitet i kommunikationen. Dessutom är de ett skönt gäng med all kompetens samlad för ett lyckat resultat.

Vad hoppas ni få ut av samarbetet?

– Noggrannhet i förarbetet, tydlig handlingsplan och många kreativa idéer som gör att vi når våra mål, avslutar Therese.

Läs mer och anmäl dig till årets Affärsexpedition här!