2018

Tiden går fort när man har roligt, och det är redan dags att summera 2018. Vi har under året haft förmånen att få jobba med många olika kunder, både nya och befintliga. Vid ett snabbt överslag har vi producerat över 50 olika webblösningar, vi har utfört över 150 fotouppdrag och producerat över 160 trycksaker – för att nämna lite av det vi pysslat med under året.

Vi har nedan valt ut 3 projekt från 2018 som vi är lite extra stolta över.

Kaffemästaren
En prisbelönt webbshop som lanserades under hösten för den lokala kaffespecialisten, som levererar både gott kaffe och utmärkt service. Vi skapade en webbshop i WooCommerce, kundinriktad, sökoptimerad och med ett elegant utseende.

Indianerna
Ett roligt uppdrag där vi har ansvar för hela deras marknadsdel, och fungerar som speedwayklubbens in-house-byrå. Vi lanserade en webbplats i början av januari och efter det har vi skött all löpande kommunikation via sociala medier, tryck, TV- och radioreklam. Mycket kreativt skapande, och det är dessutom en otrolig häftig upplevelse att vara på plats på Glottra Skog Arena!

Thogra Contract
I samband med att vi fick äran att leverera en ny hemsida, fick vi även uppdatera deras grafiska profil. Detaljer, noggrannhet och smidighet – är ord som beskriver Thogra bra. Förutom profilering och webb, har vi tagit fram diverse tryckkampanjer.

Vi vill passa på att tackar alla våra kunder, samarbetspartners och blivande kunder för året, samt önska er alla ett Gott Nytt År!