Våra projekt

Roommejts

Webb, foto, film & löpande kommunikation
Helhetsleverans åt det nystartade bolaget Roommejts AB, som finns i både Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö. Ett uppdrag besående av en avancerad webbplats med bl.a. projekteringshjälp, integration av produkter med tillhörande dokumentationer, samt löpande kommunikationsuppdrag i form av trycksaker, kampanjer och övrig design.

Besök Roommejts!

Örebro Kings

Design & film
Vi har under säsongen 2017/18 hjälpt innebandylaget Örebro Kings med skapandet av deras kommunikation i deras första år i SSL. Uppdraget har bestått av allt från matchblad till introfilm.

Se Introfilmen!

Nitton93

Webb

Onepage-sida i framkant, både design- och funktionsmässigt. Belönad på csswinner.com med statusen STAR.

“Vi har haft ett nära samarbete med 8190 gällande både funktion och design. De har varit lyhörda och flexibla under processen. Vi ser fram emot att arbeta och utveckla hemsidan tillsammans allt eftersom. De har också snabb och bra support vilket är viktigt för oss” – Frida Ekholm Pihl, Nitton93

Besök Nitton93

Svensk Nyproduktion

Webb

Uppdrag åt Svensk Nyproduktion i Stockholm, som jobbar med försäljning av nyproduktioner i Stockholms området. Vi skapade unika objektbeskrivningar på deras befintliga hemsida, allt kopplat mot deras mäklarsystem för att allting skall uppdateras i realtid.

Besök SNP

Restaurang 29:an

Hemsida

Onepage-hemsida för Restaurang 29, som är placerat i Dormy’s lokaler på Salamandervägen precis utanför Örebro. Skapad för att ge en effektfull och modern känsla, med parallax-effekter och överlappande bildspel får sidan ett djup.

Besök 29:an

Nanogel Skandinavien

Webbshop

Webbshop byggt i Woocommerce, skapad åt varumärket Nanogel. Enkel navigation för att snabbt kunna slutföra sin beställning. På sidan finns allt från recensioner, kontaktformulär och integrerade betallösningar.

Besök Nanogel

Flex Applications AB

Hemsida, foto & film

”Vi valde mellan ett antal olika webbyråer, men fastnade för 8190 då vi fick ett gott och seriöst intryck från början. Där det var ett omfattande projekt, med b.la integrationer mot våra egna system, kundzon samt att hela sidan skulle göras flerspråkig. 8190 har hela tiden varit snabba och professionella i sitt agerande där vi blivit mycket nöjda med resultatet. Hos 8190 får man det lilla extra, dom ser det andra inte ser och levererar en design som saknas hos dom andra webbyråerna.” – Miran Dennerqvist, Grundare/VD

Besök Flex

Färg & Form

Hemsida

En hemsida skapad åt företaget Färg & Form, som har fokus på ekologiska produkter och varumärken.

”Bra bemötande direkt, det var sedan en smidig process, och det enda som kan sinka en deadline är en själv. Slutleveransen håller alla våra krav och lite där till, 8190 är ett företag som tar skapandet av webbsidor och jobbet till en ny nivå” – Ludvig Kirchsteiger, Marketing Manager.

Besök Färg & Form

Moz Sweden

Hemsida

En onepage-sida skapad för varumärket Moz Sweden, en sida skapad efter ”man skall känna att man är på besök hos skogens konung”. På sidan finns både produktvisningar och återförsäljinformation.

Besök Moz

Satin Bar & Matsal

Mobil applikation, hemsida, grafisk profil & driftavtal

Vi har skapat en hemsida och mobilapp till Satin i Örebro, allt i följe med deras nya grafiska profil som vi skapade våren 2017. Där målet har varit att skapa något som ger en känsla av exklusivt och nytt, samtidigt som det gamla Satin finns kvar. I samband med detta skapar vi även koncept och material för deras kommunikation.

 

Besök Satin

OBK Sverige AB

Hemsida & Driftavtal

”8190 hade ett bra bemötande från första mötet till slutleverans av hemsidan. Dom hade tydliga skisser och idéer för hur hemsidan skulle utformas, vilket ledde till att hela processen var effektiv. Detta gjorde att vi kunde fokusera på vår verksamhet fullt ut och låta 8190 sköta hela projektet själva. Vi kan därmed starkt rekommendera 8190 som leverantör och ser samtidigt fram emot en spännande framtid med 8190.”

– Erik Göthlin, Arbetschef, OBK Sverige AB

Besök OBK

RastPunkt Laxå

Hemsida

“Vi fick ett bra bemötande direkt,  där det blev en smidig process och 8190 var anträffbara hela tiden och levererade bra service från början till slut. Allting kändes gediget och rutinerat. Vi blev verkligen 110% nöjda!”

– Kristoffer Karlsson, VD RastPunkt Laxå.

Besök RastPunkt

El & PC

Hemsida & Driftavtal

Onepage-sida med fokus på deras seriösa lekfullhet i grad med deras grafiska profil. Vi sköter sedan våren 2017 deras nyhetsreportage som presenteras på deras första sidan. Företaget grundades 1978 återfinns i Örebro.

Besök EL & PC

Reklamproffsen

Hemsida 

”Det är i de små detaljerna vi kan göra stor skillnad”, med dom orden skapade vi en modern onepage-sida som andas kvalitet och service. Reklamproffsen startades i Kumla med har sedan 2015 verksamhet på Salamandervägen i Örebro.

 

Besök Reklamproffsen

Vinitalia

Hemsida / Webbshop

En hemsida åt vinleverantören Vinitalia, där både privatpersoner och företag kan beställa viner direkt från italien. På sidan finns en avancerad webbshop med filtrering, samt en integration direkt med systembolaget.

Besök Vinitalia

Ritz Nightclub

Mobil applikation

En app till en av Örebro’s största nattklubbar, där det finns både VIP-kort, mingelbilder och event, allt för att besökaren skall få ut mer.

”Många lovar att hålla tidsramar utan att lyckas, men 8190 höll vad som avtalats och levererade dessutom en produkt som vart högt över förväntan!” – Paulus Celik, Nattklubbschef

Ladda ned appen

Andersson Racing

Hemsida

”Vi är extremt nöjda med våran nya hemsida. Hela processen från första mötet till leverans har gått smidigt och 8190 har verkligen lyckats leverera en snygg, fräsch och funktionell hemsida!” – Joel Andersson

Besök Andersson Racing

Lindman Racing

Hemsida

”Vi är mycket nöjda med 8190´s sätt att jobba genom hela processen. De har vart tillgängliga och enkla att jobba med, sen är de väldigt duktiga på det de gör. Vi har upplevt att de är trevliga och öppna för ideér utifrån våra önskemål.” – Emma Asplund Nyrén, Lindman Racing

Besök Lindman Racing

Lösnummer

Hemsida

Hemsida åt Örebro Universitets egna studenttidning. I Lösnummer, som tidningen heter, finner du enkel och överskådlig läsning kombinerat med en väldesignad layout, vilket bryter lite mot normen för hur en webbaserad tidning brukar kunna se ut.

Besök Lösnummer

Bohlin Racing

Hemsida & Driftavtal

Hemsida med fokus på fart och historia. På sidan finns bokningssystem, blogg och nyhetsflöde. Sedan början av 2017 hjälper vi till med nyhetsreportage från deras motoranläggning i Karlskoga.

Besök Bohlin Racing

Westerdahls Husvagnscenter AB

Logotype & Hemsida

En logotype skapad för att moderna bolaget men som skall andas historia och kvalitet. Hemsidan skapad som en onepage med en touch av lyxlivet i ett mobilt hem med både aktuellt flöde och integration med lagerhållning. Företaget grundades 1982 i Örebro.

Besök Westerdahls