Våra projekt

RastPunkt Laxå

Hemsida

“Vi fick ett bra bemötande direkt, det det sedan blev en smidig process där 8190 hela tiden var anträffbara och levererade bra service från början till slut. Allting kändes gediget och rutinerat. Vi blev verkligen 110% nöjda!”

– Kristoffer Karlsson, VD RastPunkt Laxå.

Besök RastPunkt

Lindman Racing

Hemsida

”Vi är mycket nöjda med 8190´s sätt att jobba genom hela processen. De har vart tillgängliga och enkla att jobba med, sen är de väldigt duktiga på det de gör. Vi har upplevt att de är trevliga och öppna för ideér utifrån våra önskemål. För oss så kommer den nya hemsidan att ge både sponsorer och fans ett proffsigare intryck. Vilket vi hoppas kommer leda till att vi ska bli en lite attraktivare samarbetspartner, samt att de fans som ej har sociala medier ska kunna följa Johns karriär.”

– Emma Asplund Nyrén, Lindman Racing

Besök Lindman Racing

Vinitalia

Hemsida

”Hemsidan blev precis så bra som vi hoppades på. Vårt nära samarbete med 8190 Design var nyckeln till resultatet. De var lyhörda, flexibla och tillgängliga. För oss var det viktigt med en leverantör som kunde omsätta våra tankar och önskemål till en hemsida som förmedlar vårt budskap. 8190 Design lyckades med det. Vi kan varmt rekommendera dem till andra som vill ha en hemsida med en snygg och personlig grafisk design som sticker ut från mängden. Vi kommer att fortsätta jobba med 8190 Design.”

– Per Robertini, Delägare Vinitalia

Besök Vinitalia

Satin Bar & Matsal

Mobil app & Hemsida

”Det kändes som dom gjorde det lilla extra för vi skulle bli nöjda. Dom var flexibla och tillgängliga för oss hela tiden. Designen och funktionaliteten i appen känns överlägsen. För oss var det viktigt att produkten skulle vara lättanvänd och snygg. Detta har 8190 lyckats med, vi kommer definitivt fortsätta jobba ihop.”

– Martin Qvarfordt, Nattklubbschef.

Besök Satin

OBK Sverige AB

Hemsida

”8190 hade ett bra bemötande från första mötet till slutleverans av hemsidan. Dom hade tydliga skisser och idéer för hur hemsidan skulle utformas, vilket ledde till att hela processen var effektiv. Detta gjorde att vi kunde fokusera på vår verksamhet fullt ut och låta 8190 sköta hela projektet själva. Vi kan därmed starkt rekommendera 8190 som leverantör och ser samtidigt fram emot en spännande framtid med 8190.”

– Erik Göthlin, Arbetschef, OBK Sverige AB

Besök OBK

Lejons mäkleri

Hemsida & grafisk profil

”Bemötandet från 8190 var bra, vi fick ett professionellt intryck av företaget och de levde upp till det under hela processen. De var noggranna i sin behovsanalys och levererade verkligen efter våra önskemål. Vi ser fram mot ett fortsatt samarbete!”

– Leo Kurt, Lejons mäkleri

 

Besök Lejons mäkleri

Ritz Nightclub

Mobil applikation

”Som en av Örebros största nattklubbar ville vi ha en app där vi kan hantera våra vipkort och fribiljetter samt nå ut till våra gäster. Vi tog kontakt med 8190 som direkt kom med egna idéer och ett upplägg som kändes bra.

Många lovar att hålla tidsramar utan att lyckas, men 8190 höll vad som avtalats och levererade dessutom en produkt som vart högt över förväntan!”

– Paulus Celik, Nattklubbschef

Ladda ned appen

Andersson Racing

Hemsida

”Vi är extremt nöjda med våran nya hemsida. Hela processen från första mötet till leverans har gått smidigt och 8190 har verkligen lyckats leverera en snygg, fräsch och funktionell hemsida!” – Joel Andersson

Besök Andersson Racing

Reklamproffsen

Hemsida 

”Det är i de små detaljerna vi kan göra stor skillnad” är ett utav Reklamproffsens motton. Vi har tagit dem på orden, och skapat en hemsida med stort fokus på just de små detaljerna.

 

Besök Reklamproffsen

LJS Ekonomi

Hemsida

En en enkel onepage sajt med små detaljer som ger ett underbart djup och en bra användarupplevelse.

Besök LJS Ekonomi

Lösnummer

Hemsida

Vi har fått äran att skapa en ny digital tidning åt Örebro Universitets egna studenttidning. I Lösnummer, som tidningen heter, finner du enkel och överskådlig läsning kombinerat med en väldesignad layout, vilket bryter lite mot normen för hur en webbaserad tidning brukar kunna se ut.

Besök Lösnummer

Bohlin Racing

Hemsida

Detta är ett av våra mest komplexa projekt med bla. eget bokningssystem och en historisk blogg, där Lennart under rubriken ”En världsmästares porträtt” själv ger en återblick av sin karriär som racerförare.

Besök Bohlin Racing

Westerdahls Husvagnscenter AB

Logotyp & Hemsida

En enkel och tydlig ”onepage” sajt, med en touch av lyxlivet man kan leva i ett ”mobilt hem”. Westerdahls Husvagnscenter AB startades 1982 av Jan Westerdahl. Företaget och dess utställningslokal ligger i Vivallaområdet i Örebro.

Besök Westerdahls

EL & PC INSTALLATIONER AB

Hemsida

Ett spännande projekt där slutresultatet verkligen speglar företagets seriösa lekfullhet! EL & PC Installationer AB startades 1978. Idag är de fyra delägare i en firma med drygt 25 anställda.

Besök EL & PC

Borgs Motor AB

Hemsida

Borgs Motor i Kumla AB specialiserar sig på marin och båtförsäljning. Vi fick äran att skapa en modern, levande och funktionell hemsida.

Besök Borgs motor
KJM Måleri

KJM Måleri

Flygblad, Logotyp, Visitkort

KJM Måleri i Kumla jobbar stenhård med sitt måleri och valde att lämna över den digitala biten till oss. De har nu fått snygga visitkort och flygblad som pryds av deras nya stilrena logga. Klara att dela ut, så att deras arbete och fokus kan ligga på det de är bäst på – måleri.