8190 Design

Vi är ett team bestående av nytänkande utvecklare, projektledare, grafiker och designers placerade på Drottninggatan mitt i centrala Örebro. Vi jobbar med webb, design och appar.

8190 Design grundades 2009 i Stockholm, men sedan 2015 finns huvudkontoret i Örebro. Vi jobbar med enskilda företag, världsomfattande koncernbolag, statliga verksamheter, föreningar – Ja, vi jobbar helt enkelt med alla som kan tänka sig behöva kommunicera.

Vi brinner för design och kommunikation, där vi alltid levererar direkt från både hjärtat och hjärnan. Pratar vi om hemsidor så är digitala strategier, sökoptimering och smidiga effekter grundpelarna vi alltid jobbar med.
Hos oss köper du en unik hemsida, vi jobbar inte med färdiga mallar, allt blir unikt och anpassat för just er. Förutom att enbart producera hemsidor så tar vi även hand om dom efter leverans, med olika driftpaket kan vi erbjuda alla kunder något som passar just dom – För att både hålla dem levande, men mest för att driva trafik till dom.

Behöver ni kommunicera via grafisk eller digital design, så producerar vi det ni önskar från grunden. Varumärken byggs med kunskap och noggrannhet, det skall kännas och synas.

Om vi ska säga det själva, så är vi bra på det vi gör. Men det viktigaste är att våra kunder är nöjda, kolla gärna in några av våra case här. Kom annars förbi oss på kontoret, så bjuder vi på kaffe så pratar vi om er digitala närvaro!